Aktywne Wpisy

HoroLive +6
Wynajmuje mieszkanie ok 3 lata, nagromadziłem tam pełno rzeczy, mam pełno książek, ubrań. Mieszkanie było puste, pokupowałem tam meble, łożko, pralke, lodówke, rolety, karnisze, jakiś dywan. Wszystko praktycznie urządzałem. (wszystko jest moje mam paragony). Właściciel mieszkania ogłosił, że mieszkanie idzie na sprzedaż.
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta
luke-mat +191

https://www.youtube.com/watch?v=pJf35-5JzVo
Dużo dzbanów z prawkiem znalezionym w Ley'sach miało uwagi, że gościa było widać z daleka i że moja reakcja była powolna. Dotychczas uważałem, że są tylko zwyczajnym głupkami, którzy prowadzą auta tylko w NFS i nie mają pojęcia o praktyce. Trzeba przyznać, że prawie wszyscy zamykali swoje skalane miłością usteczka jak przeczytali, że gość mógł skręcać na strzałce do warunkowego skrętu w prawo z pasa, którym jechał. Dopiero bardzo późno można było zauważyć, że jednak jedzie prosto
Nie wiedziałem jednak jakimi idiotami naprawdę są. Jako że będę robił prawko kat. A to chciałem przelecieć trochę pytań egzaminacyjnych. No nie mogłem się na dziwić jak jedno pytanie o znajomej sytuacji mi się trafiło i nie odpowiedziałem na nie źle, bo byłem przewrażliwiony po wypadku xD
Buahahahaha ale mam teraz bekę ze znafców ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja #prawojazdy
źródło: comment_1656883005a0aLjFNm1uV6TwlDvqC6S3.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
@maciss: A dziękuję za komplementy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A do tego frustrat (ten post na wykopie), burak (odpowiedzi w komentarzach na yt) i nie umiesz jeździć (filmik).
Komentarz usunięty przez moderatora
@JaszczompPolownik: No to ten typ ewidentnie przestrzega czy nie przestrzega? xD
źródło: comment_1656883986f803ritJQsaPfFxx6J0fFd.jpg
Pobierz@kr0l_szamanow: I cyk zgłoszenie do moderacji i cyk popis twoje głupoty xD
BTW Jak ty tam widzisz ewidentne łamanie przepisów przez gościa z prawej to mam nadzieję, że jeszcze nie masz prawka, bo nic nie umiesz
Nie zj3bales po całości ale sytuacja była do opanowania poniekąd.