Wpis z mikrobloga

@Pilaf ciasto tutaj https://youtu.be/ZgrRiwfP96E

Sos:
Drobno posiekaną cebule i czosnek podsmażyć aż będzie miękka na wolnym ogniu potem Dodać trochę tymianku lub rozmarynu. Dodać passate pomidorowa łyżeczka soli i trochę cukru do smaku trzeba samemu określic żeby nie było czuć cukru ale żeby sos byl kwaśno słodki. Na koniec dajesz świeża bazylię posiekana drobno. Na wolnym ogniu pogotowac. Wykładasz ciasto na blachę z pergaminem rozlewasz sos potem dajesz ser cheddar lub mozzarellą,
@zalogowany_jako: gdyby w tematach kulinarnych miało być tylko klepanie po plecach to żarlibyśmy tylko #!$%@? jedzenie. Ogarnij dupsko, o złych przepisach trzeba mówić źle by ich nie rozpowszechniać. Nikt nie pisze tego, bo chce dla OPa źle, wręcz przeciwnie. Jak się nauczy dobrze, to będzie z siebie naprawdę zadowolony.
@zalogowany_jako: nie porównuj jedno do drugiego, bo tej lukrecji nie robisz. Pokazywanie jak robić rzeczy źle to rak. Rozpowszechnianie tego, to kolejny rak. A uczyć się można w dalszym ciągu, więc weź mi pan tu nie #!$%@?.