Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 97
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pkrr: tu nie ma namawiania. Namawianie jest karalne. Niektóre z tych rzeczy to nawet nie są leki dopuszczone do użytku w medycynie(ludzkiej), więc i lekarz nie mógłby przepisać.
  • Odpowiedz
@Kasahara: pytanie czym lepiej kontrolować estro, bold, masteron, prima czy tradycyjnie exe lub ari?
Próbowałem samym masteonem ale bym musiał chyba walić ponad gram żeby mi estro utrzymało trochę ponad widełkami przy 300mg teścia.

Boldenon mnie odstrasza przez problemy z krwią ale może warto np przy 300mg teścia dać 200mg boldenon i 400mg masteronu.
Co sądzisz?
Dodam tylko że najlepiej się czuje jak mam estro ponad widełki ale mniej niż
  • Odpowiedz
@Zieew:

Sposobów jest dużo. Pamietać należy też, że pewna część środków np. master/wino nie wpłyną na wynik na kartce z laboratorium, a mogą te skutki uboczne wysokiego estrogenu zlikwidować, dlatego należy się kierować innymi parametrami i samopoczuciem. Możesz spróbować cyklu z 100 mg testa a większą iloscią nandrolonu :). Boldek zależy od Twoich predyspozycji do ekspresji EPO. Mała część ludzi będzie skazana na AI. Pytanie też czy Twoje skutki uboczne
  • Odpowiedz
@Kasahara: Generalnie spoko, ale wiedząc jak ludzie są głupi i jak potrafią dowolnie interpretować rzeczy, dla czystego sumienia dopisałbym o oralach że chodzi o jeden środek a nie kilka połączonych w bezpiecznej długofalowo dawce xD
  • Odpowiedz