Aktywne Wpisy

Clefairy +32
Tak widzę ludzi co mają ból d--y o brak gier na przestarzałych płytach - sfrustrowani 35-40 latkowie, którzy aby poczuć, że coś posiadają muszą to sobie wcisnąć na zapomnianą zakurzoną półkę.
Sam swego czasu kolekcjonowałem gry, ale po dłuższym czasie doszedłem do wniosku, że jest to bezsensowne. Do tych gier i tak się NIE WRACA, co najwyżej kupuje się za 30 zł na promocji odświeżoną wersję jakiejś produkcji i ogrywa na luzie na
Sam swego czasu kolekcjonowałem gry, ale po dłuższym czasie doszedłem do wniosku, że jest to bezsensowne. Do tych gier i tak się NIE WRACA, co najwyżej kupuje się za 30 zł na promocji odświeżoną wersję jakiejś produkcji i ogrywa na luzie na
źródło: 5851
Pobierz
elena-mary +368

Mianowicie, wczoraj odwiedziłam babcię, z którą nie mogłam się spotkać od prawie roku - babcia zachorowała na raka i mogliśmy rozmawiać tylko przez skype. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Gdy chciałam wyjąć talerzyki na ciasto, babcia dosadnie zabroniła mi użyć tego konkretnego talerzyka - jest to ostatni talerzyk, który został jej z zestawu, który dostała od brata z okazji ślubu. Reszta zastawy potłukła się przez te wszystkie lata. :(
W związku z tym, że Świąt Bożego Narodzenia, które spędzimy z babcią zapewne zostało mniej, niż więcej - chciałabym na gwiazdkę dokupić dla niej cokolwiek z tej zastawy.
Jest to zastawa Ćmielów, może ktoś z Was ma ten konkretny wzór w domu i mogłabym odkupić? Może ktoś już nie używa? Talerzyk nie ma żadnych złotych/srebrnych elementów.
Z góry dziękuję!
#kiciochpyta #feels #pytanie #cmielow #porcelanaboners
źródło: comment_1667040801TwnPuXqxgUAymqsDgmlmZY.jpg
Pobierzźródło: comment_1667040859s3clqFrXtwyIpJfCUKRo9T.jpg
PobierzZa nowe zapłacisz mniej, dostaniesz bez wad, a do tego kompletne.
źródło: comment_1667050567ULrYrWnUJQIlrog23gqNJf.jpg
Pobierz