Wpis z mikrobloga

@CptPrice: mam takie pytanie niezwiązane z tematem. Jak dodać wpis ze zdjęciem, które jest od razu widoczne i nie wymaga klikania, aby go zobaczyć? A burger 1 klasa. narobiłeś mi smaka i kupiełm składniki
mam takie pytanie niezwiązane z tematem. Jak dodać wpis ze zdjęciem, które jest od razu widoczne i nie wymaga klikania, aby go zobaczyć? A burger 1 klasa. narobiłeś mi smaka i kupiełm składniki


@Pan_Kerfus: miło mi to czytać, powodzenia z burgerkiem!
Co do zdjęcia, to z tego co wiem, będziesz miał taką możliwość jak pobędziesz trochę na tym wspaniałym portalu i przestaniesz być zielonką
po co ściągać skórkę z pomidora?


@natlly22: bo ma #!$%@?ą teksturę w porównaniu do reszty pomidora, jedząc chociażby na chlebie zamiast ugryźć kawałek to ciągniesz cały plasterek bo to gówno trzyma jak jakaś folia.
@mroczny_zolw:

jak gówno to smakuje sparzony pomidor, takiego sparzonego się jeść nie da xD

Dobry jest ¯\_(ツ)_/¯

Ale co do chemii na skórce możesz mieć rację nigdy o tym nie myślałem

Skórka sklepowych pomidorów nierzadko ma gorzki posmak chemikaliów. Nie raz sadziłem te małe pomidorki w doniczce i ich skórka nigdy nie jest gorzka więc to nie może być nic innego niż gorycz od syfu którym są te przemysłowe pryskane (