Z tymi Amouagemi z notino to mnie szlak trafi. Jeszcze nie rozwiązałem problemu z wczorajszym Honourem, a dzisiaj już nowe hity. Damski Interlude przyszedł rozpakowany i w dodatku jakiś podejrzany: na spodzie flakonu nie ma standardowych napisów tylko batch i kraj produkcji. Na napisie z nazwa produktu jest jakaś skaza. Korek o 3g lżejszy od tego który zważyła @czasem_ruda No i ten numer obok batacha zamiast wytłoczony to wydrukowany. Miał ktoś styczność z damskimi Amouage i się wypowie czy tak powinien wyglądać produkt made in oman z 2017 r.?
BTW dostał ktoś może Beach Huta made in UK i mógłby zważyć go łącznie z opakowanie i folią? #perfumy
@badtorro: Nie mówię, że to ich celowe działanie, czasami coś może na zwrotach się prześliznąć, ale rozpakowany produkt to już powinnic zauważyć.
@Bonsoul: Notino na tej promocji to chyba sprzedaje zbiór zwrotów z całej Europy. Beach Huty które wysyłają są głównie z 2020 r. i teoretycznie powinny być wycofane z obrotu bo zawierają lilial. Ktoś dostał flakon Epica z nakleją w cyrylicy z bułgarskiego notino. Batche też przychodzą
@Pan_Beniowski: PiS zwrócił polakom godność #pdk jeb zwroty z całej Europy jak zrzutka dla powodzian w kraju trzeciego świata. Z tym lilialem najsmutniejszy jest fakt, że zakazany, ale flakony latają po sklepach internetowych póki się nie skończą na magazynie xD
@badtorro Oczywiście że to wina Notino. To oni są profesjonalnym sprzedawcą i powinni sprawdzić czy wrócił dokładnie ten produkt który wysłali zanim go puszczą komuś innemu.
@Pan_Beniowski: ja mam Fate damskie z 2018 roku i na spodzie również jest tylko batch i kraj produkcji, nie był kupowany na notino, także to chyba akurat normalne
@Pan_Beniowski: Ja dostałem BH i Black Iris 03-2021 Made in Oman. Obydwa w oryginalnej folii + naklejki holo z logiem. Jak chcesz to ci mogę BH zważyć.
@Pan_Beniowski: ciekawy wątek na perfuforum co do podróbek Amouage. Pewnie w obiegu tego lata od groma, tym bardziej, że ciężko odróżnić od oryginału. Kupić fejura za 100zl, w notino zamówić legit, zwrot do Notino z Fejkiem. profit.
Z tym lilialem najsmutniejszy jest fakt, że zakazany, ale flakony latają po sklepach internetowych póki się nie skończą na magazynie xD
@Bonsoul: well... biorąc pod uwagę badanie na temat szkodliwości tej substancji, na podstawie którego została zakazany, perfumy to był najmniejszy problem i załapały się trochę "przy okazji". Problemem był głowie lilial w takich rzeczach jak płyny do prania czy generalnie rzeczy używane w znacznie większej ilości i trafiające na
BTW dostał ktoś może Beach Huta made in UK i mógłby zważyć go łącznie z opakowanie i folią?
#perfumy
źródło: comment_1671541759OnFkX1dcebIEq6XUHLWmYF.jpg
Pobierzźródło: comment_1671541861ed9pTJC9IU2EjIptERWY32.jpg
Pobierzźródło: comment_16715418808BWtIGqvW2WJaaYFNc8WU0.jpg
Pobierzźródło: comment_1671541892aPyAJrlD5fLRFCcH9SOIkO.jpg
PobierzNie mówię, że to ich celowe działanie, czasami coś może na zwrotach się prześliznąć, ale rozpakowany produkt to już powinnic zauważyć.
@Bonsoul: Notino na tej promocji to chyba sprzedaje zbiór zwrotów z całej Europy. Beach Huty które wysyłają są głównie z 2020 r. i teoretycznie powinny być wycofane z obrotu bo zawierają lilial. Ktoś dostał flakon Epica z nakleją w cyrylicy z bułgarskiego notino. Batche też przychodzą
Świeżo odebrany, 721 g
@Pan_Beniowski: Zaraz się okaże, że to będą cenne przedreformulacyjne batche. Niezła loteria.
https://perfuforum.pl/thread-19139-post-725117.html
źródło: comment_1671543708o2pl0ZsxmB0UvN4IUbTUqa.jpg
Pobierz@Bonsoul: well... biorąc pod uwagę badanie na temat szkodliwości tej substancji, na podstawie którego została zakazany, perfumy to był najmniejszy problem i załapały się trochę "przy okazji". Problemem był głowie lilial w takich rzeczach jak płyny do prania czy generalnie rzeczy używane w znacznie większej ilości i trafiające na