Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +116
Jakby ktoś jeszcze myślał , że ten system nie jest po to by wykorzystać obywateli
zdjęcie zrobione 20 min temu
#systemkaucyjny #aldi
zdjęcie zrobione 20 min temu
#systemkaucyjny #aldi
źródło: image
Pobierz
Randy_the_Ram +58
źródło: 1000006893
Pobierz

Zdobyłeś upragniony zawód
Wróciłeś do Polski
Masz gdzie mieszkać
Masz kochającą dziewczynę.
Tylko z powodu głupiego raka miałbyś być nieszczęśliwy? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ze względu na nią rozmawiałem i proponowałem 3 razy żeby iść każdy w swoją stronę i żeby jak najszybciej o mnie zapomniała, bo ja nawet jak wyzdrowieje mogę zachorować za kilka lat na nowo. I nie wyobrażam sobie zostawić jak z kredytami lub dziećmi.
Nie napisalem im o tym ze miałem covid i o tym ze zlecili mi RTG bo wydało mi się to mało istotne bo tak luźno przeszedłem chorobę a RTG było rutynowe (w dniu składania ankiety nie miałem opisu RTG) i przy próbie wypłaty siana za ciężka chorobę wyrzygali mi to i powiedzieli ze nie wypłaca, i
To próg zwalniający, a nie ściana w Twoim rozpędzający się życiu. Głowa do góry, będzie git.
Tak ziarnica złośliwa jest bardzo dobrze leczącym się rakiem, ale to zagłębieniu się w liczby i artykuły naukowe okazuje się ze bardzo dobrze leczony rak to 80% szans
Żeby to zobrazować mamy rewolwer z 5 komorami i w jednej jest nabój. Myśle zd te 20% szans ze będzie kiepsko to dużo przy tej stawce
Wiem, łatwo mi się mówi, bo nie jestem na twoim miejscu. Współczuję ci i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Masz kochającą dziewczynę, doceń też to i nie wierć jej w brzuchu dziury tymi gadkami
Covid się skończył ja wróciłem do pracy, dostarczyłem dokumenty potrzebne do ubezpieczalni po kilku dniach dostalem opis RTG o którym nie wspomniałem w dokumentach do ubezpieczalni.
Tutaj stała się rzecz kluczowa do sprawy, dokumenty się cofnęły i ubezpieczyciel
@s0bieskii: pomijasz fakt, że większość przypadków to ludzie z objawami, których Ty nie miałeś, bo sprawa wyszła przypadkiem.
Im wcześniej wykryta tym większa szansa wyleczenia bez nawrotów, późno wykryte przypadki zawsze obniżają ogólną wyleczalność nowotworów.
3maj się tam miras.