@roman106: Do niektórych gnojków tylko takie metody przemawiają. Jak próbujesz im wytłumaczyć w pokojowy, cywilizowany sposób że nie powinno się czegoś robić to mają w dupie i się z ciebie śmieją
@Tortcebulowy: ciekawe czy dużo matek to udostępniło jako dobry pomysł xd dziecko na traumy skazywać, 10/10. Ofc wiadomo, że to tylko głupi obrazek i nikt nikogo nie ogolił, ale sam fakt, że ktoś to udostępnia, świadczy o tym, że ludzie się utożsamiają z tą mądrością xd
@roman106: Do niektórych gnojków tylko takie metody przemawiają. Jak próbujesz im wytłumaczyć w pokojowy, cywilizowany sposób że nie powinno się czegoś robić to mają w dupie i się z ciebie śmieją
@Gnojokok: tak, dokładnie, jeśli dziecko by się śmiało z lysej koleżanki to nie ma szans, żeby jej wyjaśnić że to nieładnie w------l, golenie głowy na zero i zakaz jedzenia na 3 dni.
Ile to ja się nasłuchałem w życiu ostrzeżeń nt. "bab" od innych facetów, znajomych, przypadkowych różnych gości, z którymi gadałem. Najpierw jak to babom wali na dekiel DOPIERO PO ŚLUBIE, "ehehe młody życia nie znasz, dopiero po ślubie zobaczysz co to za ziółko".
Potem, jak to babom wali na dekiel PRZY BUDOWIE DOMU, "ehehe młody zobaczysz co znaczą baby jak zaczniecie dom budować".
Na końcu słuchałem jak to babom wali na dekiel DOPIERO PO
Ofc wiadomo, że to tylko głupi obrazek i nikt nikogo nie ogolił, ale sam fakt, że ktoś to udostępnia, świadczy o tym, że ludzie się utożsamiają z tą mądrością xd
@Gnojokok: tak, dokładnie, jeśli dziecko by się śmiało z lysej koleżanki to nie ma szans, żeby jej wyjaśnić że to nieładnie w------l, golenie głowy na zero i zakaz jedzenia na 3 dni.
No co ty Natalka ma dopiero 8 lat.