Aktywne Wpisy

Knaga_powrot +3
Za tydzień już odbiór pojazdu więc zadecydujcie jakie blachy mają znaleźć się na pojeździe lub podajcie swoje pomysły
B0 (5 znaków max)
#motoryzacja #zycietruckera
B0 (5 znaków max)
#motoryzacja #zycietruckera
źródło: -xJ86QxC
PobierzBlachy
- B0 KNAGA 73.1% (76)
- B2 XDDDD 26.9% (28)

qtass +47
Najwieksza beka to jest z Papszuna.
Gosc z klubu ktory walczy o wszystko i radzi sobie niezle, poukladanego, z bogatym wlascicielem, klubu gdzie mial mocna pozycje i duzo wladzy trafi do klubu „walczacego o spadek”.
Bez pucharow europejskich, bez pucharu polski, w ktorym jest chaos a on sam bedzie mial ulamek wladzy jak w Rakowie. Do tego przy kazdym wiekszym potknieciu wyleci na bruk bo pudel tak zarzadza.
O
Gosc z klubu ktory walczy o wszystko i radzi sobie niezle, poukladanego, z bogatym wlascicielem, klubu gdzie mial mocna pozycje i duzo wladzy trafi do klubu „walczacego o spadek”.
Bez pucharow europejskich, bez pucharu polski, w ktorym jest chaos a on sam bedzie mial ulamek wladzy jak w Rakowie. Do tego przy kazdym wiekszym potknieciu wyleci na bruk bo pudel tak zarzadza.
O

#android #informatyka #pytaniedoeksperta #kiciochpyta
Chyba coś kliknąłem i szczególnie z wykop przeżyca mnie na stronę (luckypuppy) że wygrałem Apple itp.
Jak tego się pozbyć
źródło: comment_1673062673dhAPN3Vtz2S58HVr3ISa3I.jpg
Pobierzalbo wyczyść wszystkie dane z chroma
@Znowmuszewymyslec: Pokaż jakie masz aplikacje zainstalowane bo jeszcze się okaże że ty tam masz szalkę Petriego a nie Androida ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Stary jestem żadnych gier itp.
Mam wrażenie że jak szukałem w święta dostępu do tv to po tym takie cuda
Edit na teraz odinstalowałem chrome i zainstalowałem od nowa
@supra107: Nie, nie ma.
@supra107: to już jest odlot. można kupić używanego iPhona.
@supra107: lepiej kupić używanego ip (nie refurbrished itp) za 1000-1500 niż flagowca na androidzie z folijkami
źródło: comment_1673126790Tn4cXbVLxYhFrszICuJnzj.jpg
Pobierz