Wpis z mikrobloga

Wiatr: Możesz być wdzięczny, że wyszło to teraz a nie po ślubie. Z czasem wszystko się ułoży, wiem że brzmi banalnie, ale po takich doświadczeniach może być tylko lepiej.

Bardzo dobrze, że nie uległeś presji rodziców. Myślę że wynika to z ich nieudolnej troski o Ciebie i Twoje szczęście (jakkolwiek abstrakcyjnie to brzmi). Z czasem i oni może zrozumieją że powrót do osoby która całkowicie Cię zawiodła jest najgorszą radą jaką w
  • Odpowiedz
NiewidomyKonserwator: Facet we mnie mowi ze dobrze zrobiles ale doswiadczenie i moj wiek mowia ze mogles troche spieprzyc. Nie wszystko jest albo biale albo czarne i ogolnie zyjemy w szarosci. Kazdy ma momenty slabosci, kazdy jest czlowiekiem i kazdy moze wybaczyc. Jestem troche od ciebie starszy i swoje juz widzialem i powiem ci tylko tyle ze bedzie ci teraz niesamowicie trudno znalezc kogos.

Niestety ale jezeli nie masz super dobrej paczki
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: ehh kr€#@a coraz więcej takich historii i to nie tylko z internetu. U mnie w rodzinie też nie tak dawno dwa rozwody, jeden zakonczony bardzo źle. Mnostwo samotnych matek nawet w małym mieście. Zdrady Jako coś zuplenie normalnego. Dramat.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania ale starzy widzę też nie mają nawet szacunku do Ciebie xD
Kumple też? Może to jest powszechne i pierwsze co musisz zrobić to zadbać o pewność siebie i szacunek innych. Nie wyobrażam sobie, żeby żaden z moich kumpli, matka, babka, dziadek czy ktokolwiek kto mnie zna mógł w ogóle mi zasugerować, żebym wybaczył zdradę jakiejś szmacie.

To w tym jest moim zdaniem najgorsze. Przy okazji, byłeś i jesteś prawdopodobnie zbyt
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: daj sobie dużo czasu i poszukaj przede wszystkim sposobów na sprawianie sobie przyjemności, a nie uciekanie w jakaś rutynę życia. Odkrywaj to co nowe, rób to czego nie mogłeś robić z nią, pojedź gdzieś, zainteresuj się czymś nowym. Napisz nowy rozdział swojego życia ale nie nudny i monotonny
  • Odpowiedz