@SamiS: Myślę, ze w swoim komentarzu tak naprawdę nie porównujesz młodsza vs starsza tylko świeży związek vs związek ze stażem. Jak ludzie dopiero się poznają, to wszystko jest różowe. Dziewczyna szczuplejsza, uśmiechnięta, fochów brak (bo o co? dopiero się zaczęliście spotykać), cieszy się z p-----l, chwali Cię pod niebiosa. A potem mijają lata i są zmartwienia, jakieś problemy, ona chce tak a Ty tak, foch o restauracje, porównania do typa
@Julka_ACAB_BLM: Raczej powiedziałbym że sobie wychowałeś podwładnego. Ty chyba nie zdajesz sobie sprawy jak dla osób dorosłych wygląda "chwalenie się" że się weszło w związek z 16 latką mają 24 lata xD To naprawdę dobrze o tobie nie świadczy.
praktycznie nie kłócimy (w ciągu tych lat to może z 2 małe kłótnie były)
Czyli przynajmniej jedno z was musi nie mieć żadnej opinii na jakikolwiek temat ( ͡° ͜
@Julka_ACAB_BLM: Jak zwykle większość rozmówców tutaj to oczywiście bywalcy tagów typu blackpill czy przegryw, którzy kobiety nagiej na oczy nie widzieli. Tylko na tym zasranym portalu mogę trafić na teorie typu, że kobieta w wieku 25 lat jest już stara. Jesteście p------i od tego braku ruchania.
@Chris_Karczynski: nie każdy, ale zdarzają się takie przypadki, np ja xD pierwszy związek 4 lata różnicy,(15-19), potem 5 lat różnicy (17-22), a teraz jest 8 lat różnicy(zaczynaliśmy 16-24) i już 5 lat razem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Julka_ACAB_BLM: A to przeciętny facet jest niby taki super ogarnięty?
Oklepane tematy jak piłka nożna albo auta. Na wykopie jeszcze dochodzą gierki, które wykopki uważają za szczyt osobistego rozwoju i hobby inteligencji.
Tak samo laski mają oklepane tematy z fryzjerem, paznokciami, serialami itd. tak samo oklepane tematy jak piłka u męzczyzn.
Ani jedna ani grupa nie jest lepsza, bo po prostu zainteresowania jednych są nudne dla drugich.
@Julka_ACAB_BLM: ja sobie tego nie mogę wyobrazić. W wieku 25 lat wchodzę na rynek pracy, a dziewczyna jest w liceum xD Ale najważniejsze żeby wam było dobrze. Dla mnie maks 4 lata różnicy, ale mam nadzieję że już nie będę musiał szukać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
gadanie o brajankach i dżeskiach to wyższa szkoła filozofii, z pewnością
@Katsukyun: ciekawi mnie, jakim jesteś człowiekiem i jakie procesy w twojej głowie zaszły, że po moim komentarzu zrozumiałeś taki przekaz. Napisałem coś niemal dokładnie odwrotnego.
@Julka_ACAB_BLM: Z moją mamą też mogę co najwyżej pogadać o argentyńskich serialach. Miałem kilka fajnych koleżanek z którymi szło jednak łapać wspólny język i mieć o czym gadać ( ͡° ʖ̯ ͡°)
90% różowych nie ma żadnych zainteresowań. A jak je o to pytasz to wydukają, ze książki, podróże (głownie olinkluziv i gnicie na leżaku) i seriale :D
@slonski_pieron: No to już kwestia wyboru czy chłop szuka przede wszystkim biologicznego fleshlighta czy ogarniętej partnerki do wspólnego spędzenia życia.
@Julka_ACAB_BLM: najwyraźniej musisz być strasznie nudny że tylko na takie tematy z tobą rozmawiają. Ale jak opinię czerpiesz na podstawie grupki paru osób z którymi musisz przebywać z racji pracy to jak masz się dowiedzieć jakie naprawdę tematu prowadzą kobiety? XD
Sam z nimi pewnie nawet nie rozmawiasz, słuchasz przez dwie minuty w bufecie i na tej podstawie tworzysz sobie w głowie obraz kobiecych tematów.
Wymieniłeś tylko to co przemija i to co zależy od charakteru a nie od wieku.
@Julka_ACAB_BLM: Haha, to już ładnie musi cucków z moderacji piec, albo co lepsze zbożową anię XDD
Czyli przynajmniej jedno z was musi nie mieć żadnej opinii na jakikolwiek temat ( ͡° ͜
Czuję się trochę jak DiCaprio
Bardzo polecam
Oklepane tematy jak piłka nożna albo auta. Na wykopie jeszcze dochodzą gierki, które wykopki uważają za szczyt osobistego rozwoju i hobby inteligencji.
Tak samo laski mają oklepane tematy z fryzjerem, paznokciami, serialami itd. tak samo oklepane tematy jak piłka u męzczyzn.
Ani jedna ani grupa nie jest lepsza, bo po prostu zainteresowania jednych są nudne dla drugich.
Jak ja myślałem o maturze i studiach, ona była w podstawówce.
Jak kończyłem studia, ona zaczynała liceum.
Jak ja planuje karierę zawodową i zakładanie rodziny, ona myśli o wyniku z matury.
Ale najważniejsze żeby wam było dobrze. Dla mnie maks 4 lata różnicy, ale mam nadzieję że już nie będę musiał szukać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Katsukyun: ciekawi mnie, jakim jesteś człowiekiem i jakie procesy w twojej głowie zaszły, że po moim komentarzu zrozumiałeś taki przekaz. Napisałem coś niemal dokładnie odwrotnego.
@slonski_pieron:
No to już kwestia wyboru czy chłop szuka przede wszystkim biologicznego fleshlighta czy ogarniętej partnerki do wspólnego spędzenia życia.
Sam z nimi pewnie nawet nie rozmawiasz, słuchasz przez dwie minuty w bufecie i na tej podstawie tworzysz sobie w głowie obraz kobiecych tematów.