Aktywne Wpisy

GabrielOcello +383
Żona czekała od 9 miesięcy na kolonoskopie i gastroskopie pod znieczuleniem ogólnym termin na sierpień tego roku, a dziś telefon, że zmieniły się dofinansowania NFZ, brak kasy i musieli przenieść termin na wrzesień ale k---a 2027 roku. Więcej trzeba płacić j-----m konowałom system to wytrzyma (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#lekarz100k #zalesie #konowalposting
#lekarz100k #zalesie #konowalposting

eehomonto +76
A jak u was dzień ojca? #heheszki
źródło: image_picker_351ED051-6693-42CC-9AA3-F1E261385FDF-73289-00000B9D464EA3FA
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1673513480KteDo2ms0nO9BdTMefedsH.jpg
Pobierz@windows95: jesteś na pierwszej linii frontu? Szacun ale jednak większość ludzi opiera się na informacjach od innych w tym temacie.
@windows95: smutne musisz mieć życie jeśli nie ufasz nikomu i wszystko musisz zobaczyć na własne oczy.
Ale spróbuj nad tym popracować. Nie wszyscy kłamią a jeśli masz takie wrażenie to czytaj na dany temat z kilku źródeł i wyciągaj własne wnioski.
@windows95: Ile ich walczy na froncie, kilkaset, kilka tysięcy i jak to się to ma do kilkuset tysięcy mężczyzn?
https://www.washingtonpost.com/opinions/2022/06/14/ukraine-women-war-effort/
Ale te kompilacje to jest taki rak,że się w pale nie mieści. Piękne kobiety, czysty mundur, one umyte włosy, wymalowane, oczy usta - no wypisz wymaluj żołnierz!
@windows95: nie wiem skąd takie wnioski. nie każdy żyje tak jak ty.
Ja wyśmiałem tylko twój pogląd, że trzeba coś zobaczyć na własne oczy bo inaczej filmiki w necie czy artykuły kłamią. No chyba, że akurat zgadzają się z twoją narracja to tedy są ok xd