KemezrpAkwils
Siema mordeczki!

Właśnie spełniłem swoje największe marzenie podróżnicze. Razem z moją dziewczyną, której nie ma na zdjęciu, będziemy przez kilka miesięcy zwiedzać całą Polskę. Naszą podróż zaczynamy w Częstochowie. Nie mamy z góry ustalonego planu podróży no bo po co? Na bieżąco będziemy decydować gdzie pojedziemy w dalszej kolejności w zależności również od działań policji.

Gdyby ktoś chciał śledzić nasze przygody to zapraszam do obserwacji tagu - > #zabawawchowanego
Możesz również zaplusować pierwszy komentarz. Wtedy będę wolał Ciebie pod kolejnymi postami.

Oczywiście pojawia się pytanie do Was. Czego chcielibyście dowiedzieć się z moich relacji. Praktyczne porady, ceny na miejscu, ciekawostki na temat odwiedzanych miejsc, nasze przygody, sposoby ukrycia się przed policją? No i z jaką częstotliwością chcecie aby wrzucał posty i wolał Was?

Zapraszam również do obserwacji naszych profili w social mediach. Tam relacjonujemy na bieżąco.
#podroze #natura #wycieczka #turystyka #podrozujzwykopem #zainteresowania #bezplanu #pdk #heheszki
1166
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Messix
@KemezrpAkwils: super panie Jacku, pozdrawiamy z rodzinka, smacznej kawusi, oczy widza, uszy slysza, usta milcza. Z fartem!
21
marcaj
@KemezrpAkwils: Ja mam kilka pytan:
1. Dlaczego jeden z najbardziej, jesli nie najbardziej oklepany kierunek w Polsce nazywasz spelnieniem najwiekszych marzen podrozniczych? To tak jakby o Egipcie napisac, ze zwiedzalo sie Afryke ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2. Czemu sie atencjujesz na IG, fejsie i zydrurze zamiast cieszyc podroza?
3. Czemu wygladasz jak Jacek, a piszesz jak mongoł? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
19
Masson
@KemezrpAkwils: O mistrz polski zabawy w chowanego ! Swoją drogą wiadomo co u niego, bo moim zdaniem sprawa jest do umorzenia skoro można rozwalić dwa piętra granatnikiem w komendzie głównej i nie ponieść za to konsekwencji.
10
n.....t
n.....t
Nie mamy z góry ustalonego planu podróży no bo po co?

@KemezrpAkwils: Panie Jacku, proponuję podróż po miejscach największych morderstw w Polsce
9
mixererek
@KemezrpAkwils: aż się prosi żeby #iwonawieczorek wkleić
6
typowy_lobuz
@KemezrpAkwils: ty se nie śmieszkuj bo zaraz łysy funkcjonariusz z bazuką cię będzie tropił
6
urojony_uzurpator
@KemezrpAkwils: Strasznie mnie irytuje ryjec tego mordercy. Fakt, ze chodzi bezkarnie po świecie jeszcze bardziej
5
Mastah1
@KemezrpAkwils: Co ci strzeliło do głowy żeby od tak wyruszyć w podróż po Polsce?
3
mariowtetrisie
@KemezrpAkswils: dobrej zabawy panie Jacku!
2
pendzoncy_jez
@KemezrpAkwils: Panie Jacku, proszę uważać na życzliwych!! Z fartem!
2
Ber3n
@KemezrpAkwils: Jacku a gdzie Iwonkę zostawiłeś?
2
domek_drewniany
@KemezrpAkwils: Chłop zabił małe dzieci a ten se jaja robi z niego
2
niecodziennyszczon
niecodziennyszczon
@KemezrpAkwils: Ciekawe skąd miał na to pieniążki ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Hehe, żartowałem oczywiście, ale tak na poważnie, jak zdobyć środki na taką podróż panie Jacku?
Sam pan wszystko ogarniał czy może pomógł panu ktoś bliski, nie wiem np. brat czy ktoś tam?
2
Vegasik69
@KemezrpAkwils: Ej a wiecie co ten koleś odwalił i za co go szukają hm? Bo coś mi się zdaję,że nie bardzo...
1
typeczek
@KemezrpAkwils: Jacula wołaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
KemezrpAkwils
@marcaj: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
Eternal_Oblivion
@KemezrpAkwils: Panie Jacku dziś pod pana jakiś Mongoł sie podszywał ale go wyczuliśmy
1
Mecha_Wykalaczka
@KemezrpAkwils: zabawne byłoby gdyby Pan Jacek żył i przeglądał sobie internety i siedział na wykopie i patrzył jak ludzie sobie robię z niego memy, gry i zabawy XD
1
mplasznx
@KemezrpAkwils: czy mozna prosic o komentarz na temat akcji z granatnikiem?
1
p.....a
@KemezrpAkwils: Na wszelki wypadek zglosilem Cie na organow scigania. Pisze serio.
1