@Krisu_7: wydawało się że aku padł, odpaliliśmy na popych, ale chwilę później znowu zdechło. To było moje pierwsze auto, miałem zerowe podejście o mechanice samochodowej. Później doszedłem do tego że kabel idący do klemy był uszkodzony, trzymał się dosłownie na ostatnim miedzianym drucie.
A i to był mój gruz, już wtedy mało było ich na drogach - stąd zdziwienie że ktoś podjechał identycznym ( ͡° ͜ʖ ͡°
@Malchos: wskazał na rozładowany aku i pomógł mi odpalić na popych, po czym odjechał. Jak zgasł mi kolejny raz, sam znalazłem że problemem był kabel do masy
Suvy są bez sensu. Jedyna różnica między tymi autami to pojemność bagażnika, no i rozmiar -Obydwa samochody wezmą na pokład 5 osób (kierowca + 4 pasażerów) - dojadą z punktu A do punktu B (tak nawet 1.2 pure tech dojeżdża z punktu A do punktu B czy to używka czy nowy z salonu)
Padło mi auto 500km od domu, telefon rozładowany, kaplica. Do tego to był trup rocznik '91
Przejeżdżał chłop identycznym starym trupem i się zatrzymał, razem ogarnęliśmy temat xD
A i to był mój gruz, już wtedy mało było ich na drogach - stąd zdziwienie że ktoś podjechał identycznym ( ͡° ͜ʖ ͡°
@Atreyu: czyli pewnie on ogarnął, a Ty stałeś i patrzyłeś, ew. świeciłeś mu latarką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W wiekszosci majac odpowiednie narzedzia:)