mirko_anonim mirko_anonim 09.04.2023, 07:21:04 2 + Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia... Pokaż treść
m_ba m_ba 09.04.2023, 07:37:05 via Android 0 + @mirko_anonim napisałem tu coś żeby Ci smutno nie było
mirko_anonim mirko_anonim 09.04.2023, 08:09:04 via mirko.proBOT 1 + Odpowiedź anonimowego użytkownika:Gry? Filmy? Książki? Też nie mam znajomych i popkultura mnie ratuje. ─────────────────────· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Zaakceptował: Jailer
mirko_anonim mirko_anonim 09.04.2023, 10:00:56 via mirko.proBOT 1 + Odpowiedź anonimowego użytkownika:To wyjdź sobie na jakieś dobre jedzenie na miasto takie, jakie Tobie pasuje - jak byś szedł z kimś to musiałbyś pewnie iść na jakiś kompromis. ─────────────────────· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Zaakceptował: Jailer
programista15cm programista15cm 10.04.2023, 12:21:07 via Wykop 0 + @mirko_anonim: siadasz w czwartek i myslisz co bys chcial robic w weekend, dokad pojechac, z kim sie spotkac, co zobaczyc i potem to robisz
Gry? Filmy? Książki? Też nie mam znajomych i popkultura mnie ratuje.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
To wyjdź sobie na jakieś dobre jedzenie na miasto takie, jakie Tobie pasuje - jak byś szedł z kimś to musiałbyś pewnie iść na jakiś kompromis.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer