@mirko_anonim: Najlepiej przez liczną grupę znajomych, którzy obracają się w dobrym towarzystwie. Wpadasz na imprezę i od razu masz łatwiej, bo przechodzisz do kontaktu realnego, a nie bezsensownego klikania w apce, gdzie konkurencja jest przeogromna i dość szybki poziom wypalenia. Tak przynajmniej Ja to widzę, bo takie aplikacje są bez sensu. Używam ich jedynie do poprawienia swojej nieśmiałości i poprawienia socjotechniki :)
Nie w każdej ekipie znajomych znajdzie się wartościowy singiel, nie każda ekipa jest warta spotykania żeby kogoś nam znaleźli xD Ja i kilka koleżanek znalazłyśmy mężów na portalach randkowych typu sympatia.pl. Da
"musi być jakieś rozwiązanie dla osób, które albo nie miały wtedy albo później nie wypaliło i wrócili na rynek matrymonialny w wieku 25-30." Niby czemu musi? Nie musi i dla niektorych ludzi rozwiązania nie ma. Znam singlów 50 letnich którzy próbowali wszystkiego.
@Maximus_Wykopus_Dickus: polecam te kursy, jak poszliśmy ostatnio z różową to się okazało, że 4 typów nie miało pary. Dodatkowo każdy już coś tańczył, mimo że grupa początkująca ( ͡°͜ʖ͡°) wychodzi na to, że miał być podryw na umiejętności taneczne.
Poza tinderem jest jeszcze Badoo ale też trudno tam znaleźć odpowiednią kobietę do związku. Kiedyś próbowałem jeszcze sympati, ale tam nie da się pisać bez konta premium.
@mirko_anonim: znajomi, rodzina. Ja moją różową poznałem przez wujka, który od lat przyjaźni się z jej rodzicami. Stwierdził, że pasowalibyśmy do siebie i zaaranżował 'przypadkowe' spotkanie. Popytaj znajomych czy nie znają jakiejś sensownej różowej.
sympatia.pl albo przeznaczeni.pl
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
@mirko_anonim: jest, roksa kropka peel, a nie sory juz nie ma
Praca, przez kumpli lub koleżanki, koncerty itd.
─────────────────────
sympatia to martwy portal
─────────────────────
Nie w każdej ekipie znajomych znajdzie się wartościowy singiel, nie każda ekipa jest warta spotykania żeby kogoś nam znaleźli xD
Ja i kilka koleżanek znalazłyśmy mężów na portalach randkowych typu sympatia.pl. Da
─
"musi być jakieś rozwiązanie dla osób, które albo nie miały wtedy albo później nie wypaliło i wrócili na rynek matrymonialny w wieku 25-30."
Niby czemu musi? Nie musi i dla niektorych ludzi rozwiązania nie ma. Znam singlów 50 letnich którzy próbowali wszystkiego.
─
Poza tinderem jest jeszcze Badoo ale też trudno tam znaleźć odpowiednią kobietę do związku.
Kiedyś próbowałem jeszcze sympati, ale tam nie da się pisać bez konta premium.
─
Oho widze że der onet zaczął marketing szeptany na wykopie XD ile tam płacą eurocentów za wpis?
─
https://pamietnikpodrywacza.wordpress.com/2021/06/14/gdzie-poznawac-dziewczyny/