Aktywne Wpisy
pavlucco +520
Dostałem takie info od koleżanki z Wrocławia.
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
Jakaś typiara zobaczyła faceta z nożem w przy pasie (w lesie!) i napędza paranoję.
Mimo, że ktoś ją wytlumaczył, że to bushcraftowiec youtuber i pewnie nagrywa 543 sposób na rozpalenie ognia to ta ponoć idzie w zawarte odpowiadając, że przecież niedawno był przypadek zabicia nożem przez youtubera (bez podania więcej szczegółów kto kogo).
Trzymajcie
źródło: 1000015808
Pobierz
Rainmaker97 +694
Amerykanizacja rynku pracy jest coraz bardziej zuchwała. Te gnoje z branży kurierskiej wprost już sugerują, że g---o płacą swoim pracownikom, więc aby ci zbytnio nie protestowali to całą odpowiedzialność zrzucają na klienta, a kuriera stawiają w roli żebraka liczącego na jałmużnę w postaci napiwku.
#antykapitalizm #januszebiznesu #kurier
#antykapitalizm #januszebiznesu #kurier
źródło: IMG_5963
Pobierz

Piszę z anonima, bo nie mam tu konta, a chcę was spytać o #zwiazki. Jak wy się kurde dobieracie w pary, bo dla mnie to jest jakaś abstrakcja. W całym swoim życiu (36 lvl) byłem zakochany prawdziwie zakochany z 6 razy (przez prawdziwie mam na myśli chemię, motylki obsesyjne myśli etc.), jednak za każdym razem bez wzajemności. Czy tylko ja mam takiego pecha, czy wy też? Myślałem o tym, że zacząć się z kimś spotykać z "rozsądku", ale to by było sztuczne, nie sprawiało by mi przyjemności i zmuszałbym się do tego. I teraz moje pytanie jak to było u was? Jak na początku zaczynaliście się z kimś spotykać, to były te motylki, obsesyjne myśli co robi druga połówka gdy nie mam jej z wami etc? Czy spotykaliście się z tą osobą, ale nic do niej nie czuliście i robiliście to na siłę?
#pytanie #kiciochpyta #rozowepaski #niebieskiepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Wyślij anonimową PW do autora (niebawem) · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
do miłości trzeba mieć zwyczajnie szczęście i to ogromne
bo nawet jeśli któraś odwzajemni, nie jest powiedziane że związek przetrwa nawet rok
dodatkowo kobiet jest mniej niż mężczyzn, więc jest ono limitowane, jeżeli ktoś jest szczęśliwy, inny przez to nie będzie
ogunie życie
@programista15cm: ale mi chodziło o to czy wchodzicie w związki z osobami do których nie czujecie chemii (brak motylków etc), czy raczej tak jak ja sobie tego nie wyobrażacie?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
Masz 36 lat, daruj sobie po co ci stres z życiu. 6 razy platonicznie zakochany to nie świadczy dobrze o tobie.
─────────────────────
Związek z rozsądku to prosta droga do bolesnego rozwodu.
Najpierw trzeba być szczęśliwym z samym sobą, a dopiero potem myśleć o szukaniu kogoś do dzielenia tego szczęścia.
Trochę późno na takie przemyślenia. To już trzeba twardo stąpać oo ziemi. U kobiety w tym wieku (na szukaniu) nie liczy się ładna buzia tylko poziom odpału. Ogólnie to polecam wyleczyć się z myślenia kategoriami jakimi się posługiwali doradzacze z lat 80 tych. Sam mam ponad 30 lat i dopiero po latach odkryłem że trzeba to olać od góry do dołu
────────
te motylki itp. to nie jest prawdziwa miłość. Zwykłe zauroczenie. Później znika i dopiero się pokazuje czy jest jakieś uczucie czy nie.
─────────────────────
· Zaakceptował: Jailer
pisz mi więcej ( ͡º ͜ʖ͡º)