Aktywne Wpisy
MarekKucharz +113
#rozowepaski #zwiazki
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was

Vegasik69 +42
źródło: 1000017450
Pobierz

Czy mozecie polecic jakies apki gdzie moge miec rozpisany trening, do kazdego cwiczenia bedzie jakies video jak robic? Nie jestem turbo poczatkujacym, chodzilem okolo 8msc z trenerem, wiec jakies podstawy techniki znam, ale teraz chce wrocic juz samemu na silke i potrzebuje rozpisanego treningu. Redukcja, silowo bieda (nie zrobie pompki). Jest cos godnego polecenia? Fabrykasily i ich apka czy cos innego?
#mikrokoksy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
· Tag #biedanonim to wpisy z niską potrzebą anonimowości.
Ale jak w 8 miesięcy pompki nie umiesz zrobić to lepiej nich ci to rozpisze inny trener niż tamten poprzedni xD
@LazyInitializationException: to samo chcialem napisać xD
chodzilem dawno temu, bylem bardzo gruby i bez sil, u niego sporo zrzucilem, ale potem mialem troche problemy zdrowotne i porzucilem silke na jaksi rok i znowu przytylem (leki etc). Wiec sila spadla, a waga spora, zeby pompke zrobic... komentarze niczym z elektrody a chce po prostu ogarnac sie :/
─────────────