Aktywne Wpisy

Lupenski +9
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Pisałem własnie z pracownikiem PRIME MMA. Wstępnie krąży informacja, że gala sprzedała mniej niż 60k PPV.
Żegnamy #primemma, to się nie zwróciło. Chociaż znając tych biznesmenów, to nie wypłacą połowy wynagrodzeń i zrobią kolejną gale na kreche, obiecując spłate zawodników po kolejnej gali, która również się nie zwróci.
Żegnamy #primemma, to się nie zwróciło. Chociaż znając tych biznesmenów, to nie wypłacą połowy wynagrodzeń i zrobią kolejną gale na kreche, obiecując spłate zawodników po kolejnej gali, która również się nie zwróci.

Zabrałem się pełny serwis roweru od wymiany napędu po łożyska w piastach wraz z bębenkiem. Wszystko jest złożone, ale nie mogę pozbyć się myślenia, że straciłem na tym zbyt dużo czasu. Popełniłem przy tym kilka błędów i doszła późniejsza korekta wraz z kilkukrotnym oglądaniem filmów na YT, a to tylko rower. Wiadomo, że czegoś się nauczyłem, ale coś wątpię by komuś na co dzień zajmującemu się rowerami to tyle zajęło w celu nauczenia się. Niby to zrobiłem, a czuję że nie mam do tego talentu.
#rower #przemyslenia #majsterkowanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
· Tag #biedanonim to wpisy z niską potrzebą anonimowości.
Też mam frajdę z grzebania przy rowerze jak coś nie gra. No i nie muszę z każdą pierdoła lecieć do serwisu.
Nie mówiąc już o jakiejs awarii w trasie.
Jeśli się sporo jeździ, warto co nieco wiedzieć.
Do OPa: tak właśnie jest, jesteś nieudacznikiem. Każda z osób, która serwisuje rowery, robiła to od razu bez problemu, bez pomocy tutoriali z YT, tylko na wyczucie. Zmarnowałeś czas i się do niczego nie nadajesz.
Niektórzy, na przykład ja, nie potrafią nawet tego, co Ty tam wykonałeś. Ale ja też się kiedyś nauczę. Tak jak Ty.