Aktywne Wpisy

njay +138
#kupujcopolskie
Dzisiaj pragnę odkryć z wami, które soki są produkowane przez polskich producentów, a które przez zagranicznych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:
Dzisiaj pragnę odkryć z wami, które soki są produkowane przez polskich producentów, a które przez zagranicznych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:

magdalena-gaska +52
Nauczyłam dziecko szczekać na psy jak te na niego szczekają żeby się nie bał kundli, tak wiem głupie ale działa xd ostatnio jakaś właścicielka kundla się spłakała, że dziecko jej psa denerwuje
Ja uważam, że skoro kundel może mi szczekać na dziecko to dziecko też może szczekac.
Kto ma rację?
#psiarze
Ja uważam, że skoro kundel może mi szczekać na dziecko to dziecko też może szczekac.
Kto ma rację?
#psiarze

Zauważyłem że najczęściej ci hejtują keto których po prostu nie stać na lepsze jedzenie. Napcha się ziemniakami i ryżem czy jakimś chlebem z kawałkiem szynki i sera i brzuszek pełny. A na keto no sorry ale nie kupisz kilograma ziemniaków za 3 zł żeby zapchać bebech.
To trochę jak z wyjściem do restauracji. Ci których nie stać nie chodzą i hejtują że po co iść jak można zrobić w domu lepsze i tańsze. No można ale chyba nie o to chodzi żeby się zapchać mąką czy ziemniakami xd
Z drugiej strony naród zamożny nie jest więc nie dziwi kupowanie tanich zapychaczy. No ale jak ktoś jest głupi to jest biedny. A keto tanie nie jest więc od razu można poznać z kim ma się do czynienia. Chociaż są tacy co chcą być keto i jadą na śmietanie i oleju kujawskim xd ale to widać po produktach w wózku że bieda umysłowa i finansowa.
Nie zapraszam do dyskusji bo w sumie nie ma o czym xd
#keto
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
· Tag #biedanonim to wpisy z niską potrzebą anonimowości.
Jak ktoś nie robi tego co ja to biedak xD