Wpis z mikrobloga

#biedanonim
Pytanie do męskiej nieprzegrywowej części Mirko - jak poznajecie dużo młodsze dziewczyny? Sam mam trochę ponad 30 i chętnie umówiłbym się z taką 20-22, a nawet związał na stałe. Próbowałem na Tinderze, ale tam sukcesy miałem z 25+, młodszych w ogóle mniej się wyświetlało.
No i jeszcze żeby ta młoda dziewczyna nie miała tiktokowo-instagramowej papki w mózgu, to by było idealnie.
Jakie rady Mirki?
#zwiazki #tinder

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
· Tag #biedanonim to wpisy z niską potrzebą anonimowości.

• 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Próbowałem na Tinderze, ale tam sukcesy miałem z 25+, młodszych w ogóle mniej się wyświetlało.

@mirko_anonim: normalne dziewczyny 18-22 mają zwykle ustawiony limit około max 4 lat więcej niż one same więc jako 30 latek nie masz tam prawie szans na zwykłą i młodą dziewczynę. Niestety przespałeś swój prime.

Pic rel co mozesz zrobić:
czescmampytanie - > Próbowałem na Tinderze, ale tam sukcesy miałem z 25+, młodszych w...

źródło: pobrane

Pobierz
  • Odpowiedz
młodszych w ogóle mniej się wyświetlało

@mirko_anonim: bez zaniżenia sobie wieku niewiele zdziałasz. Jak wyglądasz młodo to masz szanse, jak wyglądasz na swój wiek to przykro mi bardzo. No chyba że chad to wtedy i 40 nie będzie przeszkodą.
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: jako dwudziecha potwierdzam, zawsze mam bekę z tych 30-latków piszących, że chcą wyrywać młode dziewczyny XD wiem, że przykład z życia nie ma znaczenia, ale nie znam rówieśniczki z facetem nawet ponad 7 lat starszym, która jest z nim z miłości, a nie z pieniędzy ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@davidero69: 1. żeby zmienić wiek trzeba kasować konto i tworzyć od nowa. srednia opcja.
2. myślisz ze jak 30sto latek zaniży wiek do 24 lat to będzie to wyglądać spoko? xD nie wspominając już o tym ze to tak jakby szczupła laska przyszła na spotkanie gruba.
  • Odpowiedz
jako dwudziecha potwierdzam, zawsze mam bekę z tych 30-latków piszących, że chcą wyrywać młode dziewczyny XD

@jxvbqw: sam chwilę z 19 byłem, a mam 30+ xD Jednak mentalność takiej młodej babki to jeszcze gimnazjum
  • Odpowiedz
1. żeby zmienić wiek trzeba kasować konto i tworzyć od nowa. srednia opcja.

2. myślisz ze jak 30sto latek zaniży wiek do 24 lat to będzie to wyglądać spoko?

@czescmampytanie:
1. Niech założy drugie, w czym problem?
2. Jak nie wygląda mega staro, to odjęcie sobie kilku lat nie jest jakimś wielkim problemem. Dzisiaj większość ludzi nie wygląda na swój wiek w jedną lub drugą stronę, a jeżeli dla baby
  • Odpowiedz
jako dwudziecha potwierdzam, zawsze mam bekę z tych 30-latków piszących, że chcą wyrywać młode dziewczyny XD

@jxvbqw: Spoko, jego znajomi pewnie też by mieli bekę XD
Każdy to widzi jako sponsoring, taka prawda.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: dlaczego ta 25+ latka ci nie pasowała? Obawiam się, że wśród młodszych możesz mieć problemy, nawet jeśli trafisz na taką młoda to jest duże prawdopodobieństwo, że będzie to taka Julka przeżarta tymi social mediami.
  • Odpowiedz
ahaha to ci dali porady w stylu "to nie bedzie wygladac spoko" "a 25 latka ci nie pasuje?" a powiedzcie jeszcze po ch00ja ten gosc ma sie przejmowac czy to wygląda spoko albo na sile szukać starszych? zmniejsz wiek na tinderze dla bab i możesz też swój zmniejszyć o parę lat baby też to robią, w realu to jakieś imprezy ogólnodostępne, kluby albo bar czy plenerowe wydarzenia i nie słuchaj takiego pieprzenia
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @costusmierdzi

@mirko_anonim: nie znajdziesz w tych czasach dwudziestolatki bez papki socialmediowej, to pokolenie wychowywało się na internecie. Lepiej poszukaj starszej ale zadbanej i młodo wyglądającej, młodą duchem

No właśnie wiem, że trudno o to, a na Tinderze tym trudniej, bo sam Tinder jest przyczyną tej papki... Ale ciągle niektórzy idą pod prąd i znam ludzi +-25, którzy mają zdrowe podejście do social mediów, nawet jeżeli z
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @creepymordex

@mirko_anonim: 1. Morda 2. Wzrost 3. Bajera. Przynajmniej tak mi się wydaje, bo z takimi młodymi to za bardzo par nie miałem, a co dopiero mówić o poznaniu się :D

Morda 7/10 wg photofeelera, wzrost 185, z bajerą daje radę. Nie mam problemu z rozwijaniem relacji, wręcz za każdym razem dziewczyny są zaskoczone, że jestem takim fajnym gościem, jak już mnie bliżej poznają. Zagadką jest
  • Odpowiedz