Aktywne Wpisy
SiwyMati35 +11
Po wzięciu pożyczki z SAFE powinna być przywrócona obowiązkowa służba wojskowa z naciskiem na tych wszystkich pieniaczy, którzy od pierwszego dnia piszą, że to jest takie zajebiste ;) w końcu ktoś te hałdy i góry sprzętu musi obsługiwać xD

Nacho_Libre +14
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Pytanie do męskiej nieprzegrywowej części Mirko - jak poznajecie dużo młodsze dziewczyny? Sam mam trochę ponad 30 i chętnie umówiłbym się z taką 20-22, a nawet związał na stałe. Próbowałem na Tinderze, ale tam sukcesy miałem z 25+, młodszych w ogóle mniej się wyświetlało.
No i jeszcze żeby ta młoda dziewczyna nie miała tiktokowo-instagramowej papki w mózgu, to by było idealnie.
Jakie rady Mirki?
#zwiazki #tinder
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
· Tag #biedanonim to wpisy z niską potrzebą anonimowości.
@mirko_anonim: normalne dziewczyny 18-22 mają zwykle ustawiony limit około max 4 lat więcej niż one same więc jako 30 latek nie masz tam prawie szans na zwykłą i młodą dziewczynę. Niestety przespałeś swój prime.
Pic rel co mozesz zrobić:
źródło: pobrane
Pobierz@mirko_anonim: bez zaniżenia sobie wieku niewiele zdziałasz. Jak wyglądasz młodo to masz szanse, jak wyglądasz na swój wiek to przykro mi bardzo. No chyba że chad to wtedy i 40 nie będzie przeszkodą.
2. myślisz ze jak 30sto latek zaniży wiek do 24 lat to będzie to wyglądać spoko? xD nie wspominając już o tym ze to tak jakby szczupła laska przyszła na spotkanie gruba.
@jxvbqw: sam chwilę z 19 byłem, a mam 30+ xD Jednak mentalność takiej młodej babki to jeszcze gimnazjum
@czescmampytanie:
1. Niech założy drugie, w czym problem?
2. Jak nie wygląda mega staro, to odjęcie sobie kilku lat nie jest jakimś wielkim problemem. Dzisiaj większość ludzi nie wygląda na swój wiek w jedną lub drugą stronę, a jeżeli dla baby
@jxvbqw: Spoko, jego znajomi pewnie też by mieli bekę XD
Każdy to widzi jako sponsoring, taka prawda.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
No właśnie wiem, że trudno o to, a na Tinderze tym trudniej, bo sam Tinder jest przyczyną tej papki... Ale ciągle niektórzy idą pod prąd i znam ludzi +-25, którzy mają zdrowe podejście do social mediów, nawet jeżeli z
Morda 7/10 wg photofeelera, wzrost 185, z bajerą daje radę. Nie mam problemu z rozwijaniem relacji, wręcz za każdym razem dziewczyny są zaskoczone, że jestem takim fajnym gościem, jak już mnie bliżej poznają. Zagadką jest