Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jakie najbardziej żałosne rzeczy zrobiliście w relacjach z kobietami? Ja gdy dostałem pierwszy telefon w gimnazjum to pisałem z dziewczyną z klasy, która mi się podobała. Zdarzały się też zbereźne wiadomości. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że ja z nią nie potrafiłem zamienić więcej niż dwóch słów na żywo. Oczywiście później te smsy zobaczyły inne osoby z klasy (nie wiem czy sama im pokazała czy zajrzeli jej do telefon). W liceum robiłem coś podobnego z inną tylko na dużo mniejszą skalę, czyli bez głupich podtekstów i przez krótszy okres czasu. To było naście lat temu, a teraz gdy sobie o tym przypomniałem to aż mnie ścisnęło z żenady.

#niebieskiepaski #zwiazki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: ja kiedyś na szkolnej dyskotece (7 klasa chyba) zebrałem się na odwagę i podbiłem do panny, którą gdzieś tam znałem ze szkoły, parę razy się do mnie uśmiechnęła itd. No więc podbijm "zatańczymy?", a ona z poważną miną "nie!". Zatkało mnie, uszy po sobie i odwrót. Tak taka głupota zabiła we mnie pewność siebie, że przez całe liceum obawiałem się do dziewczyn potem zagadawać... A najgłupsze w tym było
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: też pisałem do laski tylko z innej szkoły, więc przynajmniej jak coś głupiego napisałem to nie musiałem się obawiać że moja klasa będzie to wiedzieć. Patrząc na to teraz to było trochę głupie, ale chyba jedyny okres w którym rozmawiałem/pisałem z nieznajoma dziewczyną, teraz to nawet założyć tindera się boje xd
  • Odpowiedz
Też miałem takie akcje, ale to chyba większość miała. Nie czuję się tym zażenowany, bo myślę,że to jest normalne. Jesteśmy ludźmi, a nie maszynami. Kto nie miał w życiu swojej afery tampongate ten niech żałuje.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Czasy gimnazjalne chyba 3 gimnazjum dziewczyna wtedy moja, wyslala mi zdjęcie podpaski zakrwawionej, bo była zaniepokojona czymś co wypływa z jej otworu w okres (jakbym ja miał się znać tymbardziej gówniarz lat 15) No i nie skasowałem tego zdjęcia tylko jakoś tak zapomniałem. Kilka dni później na lekcji telefon leżał na ławce i coś na nim robiłem, ktoś z tyłu mnie zawołał a ja poszedłem do tyłu klasy zostawiając
  • Odpowiedz
@siurasek: 7 klasa, 13 lat, człowiek wtedy jest głupi. Jest też szansa, że laska po prostu była jakaś jebnięta więc w sumie dobrze się skończyło - tak sobie to teraz tłumaczę ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz