Wpis z mikrobloga

#biedanonim
#holandia
Mam do was pytanie. Czy ludzie pracujący przez agencję, np na magazynie, dostają jakieś premie czy nagrody za to jak ktoś nowy z ich polecenia do firmy trafi?
Pytam, bo miałem kilka razy wrażenie, że osoby polecały mi daną firmę, agencję, ale odnosiłem wrażenie, że te polecenia nie są zbyt szczere xd
#pytanie #praca #pracbaza #pracazagranica

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
· Tag #biedanonim to wpisy z niską potrzebą anonimowości.

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): No ja dopiero w dorosłe życie wchodzę w związku z czym nie czuję się zobligowany do tego by takie rzeczy jeszcze wiedzieć. Nie jest to tzw. "prawda objawiona", którą każdy wie, gdyż nie każdy wyjeżdża za granicę. Więc darujcie sobie te żenujące komentarze "HAHAHAHAH JAK ON MÓGŁ TEGO NIE WIEDZIEĆ, PRZECIEŻ TO TAKIE LOGICZNE". No ta, logiczne. Przecież jak kogoś do gry zapraszasz też bonus dostajesz.
xd
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: czasem tak. U mnie w firmie jest tak, że osoba na kontrakcie może polecić jakąś osobę do pracy i ta osoba dostaje kontrakt na rok z możliwością przedłużenia na stały i za takie polecenie dostajesz bodajże 500 euro, a następne 500 gdy ta osoba przepracuje co najmniej 9 miesięcy
  • Odpowiedz