Aktywne Wpisy
Ej mirki kręcić aferę? Od grudnia pracuję w nowym kołchozie, jednocześnie regularnie co dwa miesiące oddaję krew, przysługują mi z tego tytułu 2 dni wolne, a pracodawca nie zgadza się na udzielenie dwóch dni.
Kręcić aferę? Inspekcja pracy czy coś innego? Nie zależy mi i tak bo na koniec lutego zmieniam robotę.
#afera #pracbaza #krwiodawstwo #praca #prawo #prawopracy
Kręcić aferę? Inspekcja pracy czy coś innego? Nie zależy mi i tak bo na koniec lutego zmieniam robotę.
#afera #pracbaza #krwiodawstwo #praca #prawo #prawopracy
źródło: 1000005562
Pobierz
Anonek463 +170
Zamówiłem sobie żarówki do samochodu od sprzedającego https://allegro.pl/uzytkownik/fphbropak. Sprzedający napisał mi sms, że nie posiada żarówek i zwraca pieniądze więc wzgodnie z prawdą dodałem opinie na allegro "Sprzedający wystawia produkt którego nie ma na stanie. Nie polecam." Sprzedający mi teraz grozi sądem xD Nieźle się bawicie na tym #allegro #j--------e #humorobrazkowy #heheszki #januszebiznesu #marketplace
źródło: image
Pobierz

#praca #programista15k
Hej,
Jakie zarobki powinien mieć programista zajmujący sie obsługą sklepów na Preście / Woocommerce (lub tworzeniem nowych, na szablonach pisanych od zera) po dwóch latach pracy? Bo aktualnie dostaję 3200 na rękę, a wg. opinii innych osób po dwóch latach pracy w software housach powinno dostawać się dwa razy tyle, i nie wiem czy nie jestem robiony w bambuko z zarobkami ( ͡° ͜ʖ ͡°). Jestem bez studiów, po liceum, jeżeli ma to znaczenie.
Dzięki za odpowiedzi
─────────────────────
· Flagi: #000baitalert
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
· Tag #biedanonim to wpisy z niską potrzebą anonimowości.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
justjoin.it
nofluffjobs.com
theprotocol.it
inhire.io
Tylko przelicz sobie ile to jest na rękę UoP a ile brutto i weź pod uwagę że netto na B2B to nie do ręki.
Nie tak źle, ja po dwóch latach miałem 3500.