Aktywne Wpisy

Notakaprawda +195
#chwalesie #alkoholizm
Dzisiaj mija dokładnie rok jak przestałem pić. Rok temu o tej godzinie myślałem że umieram, miałem zimne poty, nic nie mogłem zjeść, waliłem 10 dzień z rzędu. Aż wylądowałem w cudownym ośrodku. 6 lat wszywek nie pomogło, 5 tygodni terapii - owszem.
Gdyby ktoś szukał pomocy dla siebie - napiszcie priv, dam namiar.
Dzisiaj mija dokładnie rok jak przestałem pić. Rok temu o tej godzinie myślałem że umieram, miałem zimne poty, nic nie mogłem zjeść, waliłem 10 dzień z rzędu. Aż wylądowałem w cudownym ośrodku. 6 lat wszywek nie pomogło, 5 tygodni terapii - owszem.
Gdyby ktoś szukał pomocy dla siebie - napiszcie priv, dam namiar.
źródło: 1000034096
Pobierz
JerryManson +563
Wyobraźcie sobie, ze ci ludzie posiadają jakiekolwiek prawa wyborcze xD
źródło: 1000022279
Pobierz

Mirki co byście powiedzieli sąsiadowi który nadużywa życzliwości. Facet w zeszłym tygodniu zajechał chyba silnik w swoim złomie i zostaje przez jakiś czas bez auta. W zeszłym tygodniu poprosił mnie o podwózkę do miasta, na następny dzień znowu dzwonił, potem w weekend i tak do dzisiejszego dnia woziłem go już 4 razy i widzę że to nie koniec: a to do wnuka a to po jakieś części z regeneracji itd.
Nie chcę mu mówić żeby s--------ł bo mam z nim w miarę dobre relacje, czasem pożyczył jakieś narzędzia czy coś pomógł ale też bez przesady żebym robił za jego taksówkę przez następny tydzien. Facet totalnie nie ma wyczucia. Jak to grzecznie załatwić?
#kiciochpyta #pytanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
· Tag #biedanonim to wpisy z niską potrzebą anonimowości.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero