Aktywne Wpisy

CzekoDonut +444
źródło: gumczi_kulczi
Pobierz
Frufruf +13
#perfumy
Zapraszam do dyskusji pt. "Wasz największe perfumowe rozczarowania" ( ͡º ͜ʖ͡º) Do jakich zapachów podchodziliście z dużymi oczekiwaniami by ani trochę nie zostały spełnione? Bardziej chodzi o samą kompozycję niż słabiutkie parametry, bo tutaj pewnie łatwo byłoby wymieniać. Do swoich mogę zaliczyć:
1. Sospiro Il Padrino - Porzeczka, rum, amaretto i bergamotka na drzewno waniliowej bazie. Nuty wyglądały bardzo intrygująco i sprawiły, że liczyłem na soczysty owocowy
Zapraszam do dyskusji pt. "Wasz największe perfumowe rozczarowania" ( ͡º ͜ʖ͡º) Do jakich zapachów podchodziliście z dużymi oczekiwaniami by ani trochę nie zostały spełnione? Bardziej chodzi o samą kompozycję niż słabiutkie parametry, bo tutaj pewnie łatwo byłoby wymieniać. Do swoich mogę zaliczyć:
1. Sospiro Il Padrino - Porzeczka, rum, amaretto i bergamotka na drzewno waniliowej bazie. Nuty wyglądały bardzo intrygująco i sprawiły, że liczyłem na soczysty owocowy

Kto ma racje ja czy moj rozowy?
Nie widzielismy sie przez weekend, bo miala wyjazd firmowy. Ja przygotowalem obiad na jej powrot i plan dnia. Na spacerze po obiedzie odebrala telefon od znajomego i przez 5min z nim gadala idac ze mna za reke. Poczulem sie jak smiec niepotrzebny tam i bylo mi juz wszystko jedno wiec poszedlem do domu. Teraz robi mi wyklady na temat pasiw agresiw itp. moim zdaniem gdybym z nia dalej spedzal czas to okazalbym dla siebie brak szacunku, bo ja sie staram, poswiecam swoj czas, a ona wg mnie to olewa i sobie urzadza ploteczki telefoniczne zamiast skupic sie na nas. Nie wykluczam ze jestem p----------y
#zwiazki #logikarozowychpaskow#logikaniebieskichpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Kto ma racje
@mirko_anonim: no jesteś xD
Znajomy z pracy i dotyczyło to pracy czy jednak rozmowa mogła odbyć się później bez ciebie w otoczeniu?
wiem co czujesz, moja przepowiednia jest taka: w dłuższej perspektywie ona nie jest twoja
@heniek_8: Mocny zawodnik jesteś xD A potem milion pytań bez odpowiedzi, czemu nikt nie chce tworzyć ze mną związku?
@mirko_anonim: żadne z was.
Ja bym sie wkurzyła gdyby w naszym momencie niebieski odebrał fon od znajomego i z nim plotkował. Na wszystko jest miejsce i czas. Mogła w mieszkaniu z nim pogadac, oddzwonic gdy ty akurat mialbys jak sobie znalezc zajecie.
Nie jesteś psychiczny. Nie słuchaj spermiarzy bez godnosci.
Co zmienia to że rozmawiała 5 minut przez telefon ?
Widzę ktoś tu przejawia zachowania toxic i manię kontroli
Od kiedy na odebranie telefonu potrzeba pozwolenia ?
Mam prawo odebrać kiedy mi się podoba a chłopak nie jest dzieckiem żeby nie mógł się sam sobą zająć przez 5/10 minut
Tak samo jak gdy idziesz ze znajomymi na grę planszową, ale ktoś do ciebie dzwoni, a ty idziesz z telefonem na bok i
Uu widzę trafiłem na świętą krowę która nie może chwilę zająć się sobą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Współczuję partnerowi że trzymasz go na takiej smyczy ale z szacunkiem to ma niewiele wspólnego
Tak Tak
Idź tresować swojego partnera( ͡° ͜ʖ ͡°)