mirko_anonim mirko_anonim 16.06.2023, 15:09:36 0 + ✨️ Obserwuj #mirkoanonimOstatnio jak rucham moją różową to zauważyłem że nie strzelam normalnie tylko mi na koniec kapią krople, jakby ciśnienia nie było xD Miał ktoś takie coś? To normalne jest?#zwiazki #zdrowie #rozowepaski #kiciochpyta─────────────────────· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Zaakceptował: RamtamtamSi· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko AnonimPokaż spoiler
Zielonykwiryta Zielonykwiryta 16.06.2023, 15:20:51 via Wykop 2 + @mirko_anonim: Aha i dlatego to piszesz z anonimowych? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
k.....a konto usunięte 16.06.2023, 22:28:30 via Wykop 2 + @mirko_anonim: tak bywa proszę księdza po 40 roku życia.
AnonimoweLwiatko AnonimoweLwiatko 18.06.2023, 08:45:12 via Wykop 0 + @mirko_anonim: Ta, jak 10 razy dziennie walisz/ruchasz to w końcu nie ma czym strzelać ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ostatnio jak rucham moją różową to zauważyłem że nie strzelam normalnie tylko mi na koniec kapią krople, jakby ciśnienia nie było xD Miał ktoś takie coś? To normalne jest?
#zwiazki #zdrowie #rozowepaski #kiciochpyta
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: nie