mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
5
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
T.....n
T.....n
@mirko_anonim: Rzucisz ją i nawet jeżeli wpadniesz w wir cipek to po pewnym czasie stwierdzisz, że wszystkie są takie same, a różni je tylko mentalność właścicielki. Trzymaj się dobrego i ciesz, że nie musiałeś przechodzić przez żmudne poszukiwania. Docenisz obecną "byłą" jak byś odbył kilkanaście randek z intelektualnym planktonem obecnych dziewczyn. Człowiek nie docenia dopóki nie straci.
247
sberatel
@mirko_anonim mityczne wyszalenie się za młodu to podobno podstawa szczęścia w życiu. Myślę, że szukasz dziury w całym i starasz sobie wmówić że to coś ci było potrzebne a wcale tak nie jest.
181
T.....n
T.....n
@Bill_Kilgore: Jedyna korzyść z nowości to właśnie podnieta... nowości. Kolejnej zdobyczy. A potem? Sam powiedz - ile razy można przerabiać kamasutrę z każdą nową laską? Ile razy można chodzić na randki i zadawać oraz odpowiadać na te same pytania? Ile razy można zaliczać z kolejnymi dziewczynami "pierwsze razy" w jakichś ciekawych miejscach jak byłeś już tam dziesiątki razy z poprzednimi partnerkami?

W którymś momencie jest już jak z coraz to
13
Zeugma
@mirko_anonim: Mam wrażenie że raz dziennie wpada taki sam post na anonimowe.
8
N.....z
N.....z
7
U.....k
@mirko_anonim: typowe problemy pierwszego świata

Jest ci dobrz, ale naoglądałeś się głupot, że ktoś ma lepiej i chcesz tego samego. W zasadzie takie problemy spotykają wszystkie bez wyjątków kobiety i tylko część mężczyzn.

Gratuluje, jesteś w tym gronie.
7
mirko_anonim
mirko_anonim Autor
  • adult
4
biszkoptowy_pies_obronny
@mirko_anonim: jakbym czytał siebie sprzed prawie dwudziestu lat. Też mi to strasznie przeszkadzało i związek musiałem zakończyć. Pomijam fakt, że była p----------a. Jeśli to Twoja pierwsza to tylko Ci się wydaje, że jest super i musi zostać właśnie ona. Ja w tym złudnym przeświadczeniu żyłem 3 lata. Z perspektywy czasu żałuję każdego dnia.
3
T.....n
T.....n
@Bill_Kilgore: O! I jest on - argument ad personam - zamiast rzeczowej polemiki i argumentacji. Classic... ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Raczej stabilne i dające komfort oraz osobiste zadowolenie. A to jest ważniejsze niż coraz to nowsze latawice w łóżku co tydzień by na końcu obudzić się z niczym i nikim, bo odrzuciło się dobre dziewczyny dla ciągłych poszukiwań "wyszumieniowych wrażeń" jak (może) planuje OP.
3
SzepczoncyGrzyp
3
mirko_anonim
mirko_anonim Autor
  • adult
2
programista15cm
@mirko_anonim: jesteś gorszy, powtarzaj to sobie do skutku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
j.....1
@mirko_anonim i jak się czujesz z tym że pierwszy raz miałeś z dziewczyną w którą conajmniej dwóch typów wciskało śmierdziela?
1
Ogau
Ogau
@mirko_anonim: takie szalenie po chwili staje się nudne. Po którymś masz już takie eee, no niby poruchane, ale jakieś to wszystko takie nie wiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1
cogis1213
@mirko_anonim od 20 roku życia jestem z jedną partnerka która jest moja pierwszą, ja dla niej te pierwszy, mamy 5 letniego dzieciorka, planujemy drugiego ostatnio się zaręczyliśmy, jesteśmy szczęśliwi.
1
cogis1213
@Blaszczykowski_Robert kiedy rozwód?
1
T.....n
T.....n
@Bill_Kilgore: Nawet nie rozumiesz prostego pojęcia, a chcesz o życiu dyskutować xD
https://pl.wikipedia.org/wiki/Argumentum_ad_personam
1
topikPajak
@mirko_anonim: jestes debilem który odbudowywane filozofia głupia zazdrość ze ona była z innym
1
mirko_anonim
✨ Autor wpisu (OP): Chciałbym przede wszystkim bardzo podziękować za spory odzew, nie planuję się rozstawać bo sam wiem, że silna relacja jest ważniejsza niż chwila przyjemności, ale mimo to, takie myśli się pojawiają i nie dają mi ostatnio spokoju, stąd decyzja o napisaniu posta ponieważ jak udało mi się wygooglować wychodzi na to, że mam coś co się nazywa "zazdrość retrospektywna" bo faktem jest, że takie myśli by się prawdopodobnie
1
T.....n
T.....n
@mirko_anonim: Bo dobrego materiału jest bardzo mało. Laski ładnie wyglądają, podniecają, wyginają w tańcu, a jak muzyka dyskoteki ucichnie to większość nie ma niczego do powiedzenia i tylko siedzi w telefonie. Dostałyby chyba zapaści jakby im go zabrać na parę godzin.

Niestety mało tych ogarniętych i reprezentujących cokolwiek więcej niż Netflix & chill wychodzi do ludzi, więc nie sądzę, że komukolwiek przydarzyłaby się seria perełek.

Ja jak intensywnie chodziłem na
1