Aktywne Wpisy

DrN_25 +188
Mireczki pijcie że mną kompot. W końcu podjąłem rękawice budowy domu własnymi siłami. Działka jest, ogrodzenie tymczasowe właśnie zrobione, wymieniłem grunt pod płytę fundamentowa. Może nawet stworze tag do relacji i pełnego sprawozdania z budowy 😅
#budowadomu #budujzwykopem #chwalesie #domparterowy
#budowadomu #budujzwykopem #chwalesie #domparterowy
źródło: 1000028035
Pobierz
ish_waw +226
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Moja rozowa ma kose z matka, jest feministka i ma wywalone ego w kosmos, zawsze musi walczyc na argumenty itd, itd. nie potrafi odpuszczac. Co mnie dziwi, z ojcem ma swietny kontakt, a matki nie lubi. Czy przez brak wzorca matki w dziecinstwie sie tak zachowuje? Musi byc zaopiekowana, wysluchana, taka coreczka tatusia. Mozna gdzies posluchac o takich problemach? Co dziwne, to pomimo tych klotni bardzo walczy o ten zwiazek i jej zalezy ale robi czesto z igly widly. Z malych rzeczy wywoluje spiny i mnie zastanawia skad taki schemat dzialania. Moze jej matka robila awantury ojcu i stad takie kopiowanie?
#psychologia #zwiazki #logikarozowychpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
I teraz będziesz walczył o autorytet, dyskutował, chyba że zaczniesz rywalizować z ojcem pod względem miękkości. W rolę kobieca wejdzie wzorując się na własnej matce... Albo chwilowo zaprzeczając jej.
Współczuję.
Odpuść sobie, bo jesteś na początku, a czerwone flagi zaczynają się pojawiać w dużych ilościach.