Aktywne Wpisy
ATAT-2 +483

Jeszcze mityczna ODPOWIEDZIALNOŚĆ lekarza. Bo KAŻDY lekarz ma CIĘŻKIE STUDIA i ODPOWIEDZIALNOŚĆ. Nikt inny nie ma tak CIĘŻKICH STUDIÓW i ODPOWIEDZIALNOŚCI. Przez błąd lekarza mamie mojego znajomego nie zdiagnozowano śmiertelnej choroby, którą można było jeszcze wyleczyć. Jak chcieli go pociągnąć do odpowiedzialności, to dał im numer do swojego ubezpieczyciela. Na tym się ODPOWIEDZIALNOŚĆ skończyła. I poszedł dalej „leczyć”.
#lekarz #lekarz100k #konowalposting
#lekarz #lekarz100k #konowalposting

Mam 19lvl i jestem po dwóch semestrach na polibudzie we Wrocławiu. Szukam pracy do października i nie wiem jak się za to zabrać, nie zamierzam brać praktyk związanych z moim aktualnym kierunkiem, bo chce go zmienić. Dotychczas robiłem rzeczy albo na czarno - korki, pisanie sprawdzianów na zdalnych itp. albo pomagałem Ojcu w pracy na budowie. Książeczkę sanepidową jest ciężko wyrobić, bo za mało jem ale byłbym w stanie ją wyrobić w ciągu tygodnia. Jestem po liceum, więc nie mam stricte jakiś umiejętności rzemieślniczych jak ludzie po technikum. Znam jakieś podstawy sql'a, accessa. Mam angielski b2+. Nie liczę na kokosy na start wiem, że nie mogę na nie liczyć, mogę pracować za minimalną. Gdzie się zabrać za szukanie pracy? Szukać po tych portalach typu pracuj pl czy poszukać gdzie szukają kogoś do pracy i przyjść tam we własnej osobie, zamiast aplikować online.
#wroclaw #praca #pracbaza
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────