Wpis z mikrobloga

Mam 35 lat i nigdy nie miałem dziewczyny.

@mirko_anonim: No raczej szanse są marne, żeby coś się zmieniło. Zależy też jak wyglądasz i czy masz sporo kasy, w tym wieku powinieneś już sporo odłożyć.
  • Odpowiedz
czy do kogoś dziewczyna zrobiła pierwszy krok

@mirko_anonim: no do mnie kilka różnych ale wykazuję symptomy z------a autystycznego więc się nie zorientowałem ani razu xD a w sumie to nawet jakbym się zorientował to nie umiałbym tych sytuacji pociągnąć dalej

2. tak
3. nie. Ludzie będą cię mieć za dziwaka bo nawet introwertycy chcieliby mieć kogoś do pokochania.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 6
Anonim (nie OP): Ale co Ty sobie wyobrażasz? Masz 35 lat i pies z kulawą nogą się Tobą nie zainteresuje, a po przekroczeniu 40 dziewczyny będą ustawiać się w kolejce i walić do Ciebie drzwiami i oknami? Zejdź na ziemie XD

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował:
  • Odpowiedz
Myślę, że większość z nich nie chciała - ale a to rodzina/dziewczyna/presja/samotność podjęła za niego taką decyzję.

@mirko_anonim: ale oni umieli nawiązać autentyczną relację z kobietą. Jeżeli masz 35 lat i nigdy nie chodziłeś z dziewczyną, to prawdopodobnie wypadasz w rozmowach z nimi sztywno, dziwnie, nienaturalnie,
to nie jest tak że będą się o ciebie biły, bo dzisiejsze kobiety wolą koty niż jakichś dziwaków w domu
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @sberatel: @whitepilled_: zresztą nie wiem czy kojarzycie Majora. Gość mimo tego, iż miał 45 lat, był bez pieniędzy oraz totalnym analfabetą. A jednak - miał dziewczynę. Prostytutkę, ale jednak. Także to też nie jest tak, że jak się jest zerem - nie można mieć dziewczyny. Można :/

@heniek_8: zdziwiłbyś się. Jeszcze niedawno sam odrzuciłem dziewczynę. Przyjechałem w pewno miejsce i dziewczyny namawiały
  • Odpowiedz