Aktywne Wpisy

josedra52 +192

byferdo +168
Po co grzać patelnię i dymić, skoro steka można zrobić w zmywarce na programie "wyparzanie" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
źródło: 658248759_10167519061064745_7294971277508516264_n
Pobierz

@mirko_anonim: No raczej szanse są marne, żeby coś się zmieniło. Zależy też jak wyglądasz i czy masz sporo kasy, w tym wieku powinieneś już sporo odłożyć.
@mirko_anonim: no do mnie kilka różnych ale wykazuję symptomy z------a autystycznego więc się nie zorientowałem ani razu xD a w sumie to nawet jakbym się zorientował to nie umiałbym tych sytuacji pociągnąć dalej
2. tak
3. nie. Ludzie będą cię mieć za dziwaka bo nawet introwertycy chcieliby mieć kogoś do pokochania.
@mirko_anonim: Pytanie czy bycie kawalerem będzie chciało pożegnać się z Tobą (。◕‿‿◕。)
Zresztą patrzeć na Twój staz to raczej i tak Ci to nie groszi, więc nie martw się na zapas
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował:
@mirko_anonim: więc dla ciebie introwertyk to synonim lodowatego mizantropa? Gratuluję światopoglądu
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: ale oni umieli nawiązać autentyczną relację z kobietą. Jeżeli masz 35 lat i nigdy nie chodziłeś z dziewczyną, to prawdopodobnie wypadasz w rozmowach z nimi sztywno, dziwnie, nienaturalnie,
to nie jest tak że będą się o ciebie biły, bo dzisiejsze kobiety wolą koty niż jakichś dziwaków w domu
@heniek_8: zdziwiłbyś się. Jeszcze niedawno sam odrzuciłem dziewczynę. Przyjechałem w pewno miejsce i dziewczyny namawiały