✨️ Obserwuj #mirkoanonim Mirki czy warto zatrudniać się w tej firmie? ( ͡°͜ʖ͡°) firma produkcyjna. Oferują: - Uop na mies, ale musisz przepracować min 500 godz, czyli 3 mies z hakiem - 21,70 brutto/h (wyrównują z nadgodzinami do minimalnej stawki ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°) )
Zatrudniać się czy zapoznać ich z państwem z PiPu? ( ͡°͜ʖ͡°)
✨️ Autor wpisu (OP): @Monsanto93 @thority Mam zamiar ten okres próbny zostać i zobaczyć w praktyce te firme i na pasku z wypłaty. Dojazd nawet ok nie jakieś totalne zadupie, przystanek naprzeciw firmy tylko czemu oni nowemu dają mniej, niż minimalna? Czy to sposób na oszczędzanie, bo kryzys w kraju? ¯_(ツ)_/¯
✨️ Autor wpisu (OP): @thority + nadgodziny, bo dzięki nim mi "wyrównają" do stawki minimalnej ¯_(ツ)_/¯ i niekiedy soboty, oraz standardowo jak to na produkcji system 3 zmianowy
✨️ Autor wpisu (OP): @thority @sprawdzajacy Przyjęli ( ͡°͜ʖ͡°) wysłali na maila kwestionariusz, który mam wypelnić online i im odesłać, a oni mi odeślą skierowanie na medycyne pracy, poprosili mnie o podanie swoich danych metrycznych dp ubrania roboczego, które prześlą mi pocztą ( ͡°͜ʖ͡°) ale jeszcze nic nie wypelniałem i nie wiem czy iść xD ta stawka
Wykop tak linczuje "prezes" fundacji za to że się "zrobiła" a widać że babka serio się angażuje w pomoc tym dzieciakom. Nawet jeżeli zarabia 15k na tym to kto byłby w stanie psychicznie pracować w takim miejscu? #latwogang
Pracownicy Tymbarka z------------y na produkcji za minimalną, bo ostatnio sprzedaż spadła i nie było na podwyżki i premie świąteczne gdy widzą, że ich pracodawca rzuca milionami na zbiórkę #latwogang #antykapitalizm
Mirki czy warto zatrudniać się w tej firmie?
( ͡° ͜ʖ ͡°) firma produkcyjna. Oferują:
- Uop na mies, ale musisz przepracować min 500 godz, czyli 3 mies z hakiem
- 21,70 brutto/h (wyrównują z nadgodzinami do minimalnej stawki
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) )
Zatrudniać się czy zapoznać ich z państwem z PiPu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracbaza #januszex #pracujzwykopem #pytanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: cd3ab5562139db5c199f409443d205c4b89dd74eaaf54fd646e7706290633c3be,w800
Pobierz¯_(ツ)_/¯
──────────────────
─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny
¯_(ツ)_/¯ i niekiedy soboty, oraz standardowo jak to na produkcji system 3 zmianowy
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
( ͡° ͜ʖ ͡°) wysłali na maila kwestionariusz, który mam wypelnić online i im odesłać, a oni mi odeślą skierowanie na medycyne pracy, poprosili mnie o podanie swoich danych metrycznych dp ubrania roboczego, które prześlą mi pocztą ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale jeszcze nic nie wypelniałem i nie wiem czy iść xD ta stawka