Aktywne Wpisy
wazogrodowy +6
Mpja różowa chce nazwać naszego synka "Kornel" ja uważam że to imie jest gejowskie. Chciałbym, żeby miał na imie jakoś po ludzku... Tomek Paweł w ostateczności nawet Oskar. Jednak ona upiera się, że ma być "Kornel" i kropka. Ja nie chcę tak skrzywdzić naszego dziecka. W ogóle jak by to było wołać takiego dzieciaka... ej, "Kornel"? Jak jakiś kornik. Wstawiam ankietę, może zdanie użytkowników wykopu ją przekona
#zwiazki #dzieci
czy "Kornel" to dobre imie?
- dobre 28.0% (116)
- złe 72.0% (299)
Ładne te nowe 911-nastki. Chyba trzeba bedzie podjechać jutro do Porsche Kraków porozmawiać o rabatach, a może nawet zarezerwować slot produkcyjny :) dziękuje sobie, że w momencie gdy moi znajomi chodzili na imprezy i spali naje*ani po bramach ja cisnąłem do przodu po sukces :) #motoryzacja #porsche
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Czuję się mało atrakcyjna dla mojego mężczyzny.
W zasadzie jestem atrakcyjną kobietą, która kocha sport i dbanie o siebie. Pracuję tam gdzie zawsze chciałam - jestem grafikiem 3d w skrócie. Poza tym mam swoją małą działalność związaną z kreatywnością.
Pozostałe hobby opierają się na zwierzętach, składaniu modeli, czytaniu książek i nauce języków. Na więcej brakuje mi też czasu, ale jestem osobą, która nie umie się nudzić.
Mój partner jest 8 lat ode mnie starszy, jest informatykiem na wyższym stanowisku. Zna się na motoryzacji, urządzeniach, serwerach, zna nowinki technologiczne itd czyli na czymś, o czym ja nie mam pojęcia i czuję się głupia przy nim. Oczywiście mu nie jest nawet blisko do grafiki, ale zawsze mnie w tym wspiera i lubi oglądać moje prace.
Nie przykłada wagi do dbania o siebie, nie interesuje go sport, zdrowa dieta, jakieś kosmetyki - też wydaje mi się, że zupełnie nie rozumie czemu ja to robię.
Często lubię się ubrać atrakcyjnie, pokazać się mu z lepszej strony, ale mam wrażenie, że chyba to nie ma znaczenia..
Facet bardzo mnie wspiera i widać że mnie kocha... a mi jest trudno, kiedy sobie pomyślę, że byłoby mu lepiej z kobietą z jego kierunku o tych samych zainteresowaniach...
#zwiazki #rozowepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Ty się interesujesz X w czym jesteś dobra, a on nie, a on się interesuje I w czym jest dobry, a ty nie. Raczej normalna sprawa, że jak się czymś nie interesujesz to nie będziesz miała specjalnej wiedzy w danym temacie. ¯_(ツ)_/¯
Jakie jest sedno? Że robi się gruby i obleśny?
@mirko_anonim: pisz do mnie w takim razie xd