Aktywne Wpisy

locpid +74
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

kre-dens +78
Ogladam wlasnie Kanal Sportowy, który prowadzi naklejka na kibel, a gosciem jest Milik. I co wlasnie powiedzial odklejony Areczek:
"nie jestem gotowy teraz na polska lige, chcialbym pograc jeszcze na takim poziomie jak wczesniej"
Przypominam, chlop ma 32 lata, ostatni powazny mecz 2,5 roku temu, gol? To trzeba do kronik historii Juventusu spojrzec.
I ten komentarz z czatu doslownie w samo sedno! :D
#mecz #pilkanozna #kanalsportowy
"nie jestem gotowy teraz na polska lige, chcialbym pograc jeszcze na takim poziomie jak wczesniej"
Przypominam, chlop ma 32 lata, ostatni powazny mecz 2,5 roku temu, gol? To trzeba do kronik historii Juventusu spojrzec.
I ten komentarz z czatu doslownie w samo sedno! :D
#mecz #pilkanozna #kanalsportowy
źródło: arek
Pobierz

Mirki na jakiej stronie online wypiszą mi co najmniej tydzień l4? Bardzo mi zależy, bo nie wiem jak psychicznie wytrzymam w tej robocie.. jak mam wydać na psychiatrę to też wolałbym takiego, który mógłby dać mi szanse się odciąć jakiś czas od pracy...
#l4 #zwolnienielekarskie #pytanie #pomoc #praca #psychologia
Ze względu na jak się okazało - ogromną toksyczność w pracy będę chciał zrobić sobie "wolne" by psychicznie odpocząć i zregenerować zdrowie. Każda noc jest niespokojna - czasem się budzę 2 razy, mam codziennie sny o pracy, w domu też łapie się na tym, że myślę o tym co zrobię kolejnego dnia, aby się wyrobić i szefostwo się na mnie nie wyżywało. Najgorzej, że na 2 tygodnie zostawili mnie w biurze samego (wyjechali na wakacje) i każdy w firmie mnie atakuje za zaległości, które były od początku mojej pracy.
Nie moge isc na urlop, bo pracuje od 2 miesięcy i te 2 dni czy 3 wykorzystałem na lekarzy.
Mam psychicznie dość... chcę jeszcze mieć trochę finansów, więc nie zwolnię się od razu. Jeszcze nie miałem pracy gdzie tak by się wyzywali psychicznie nie z mojej winy.
Jeśli chodzi o zdrowie to w mnie w biurze jest zwykle 30 stopni, nawet jak na zewnątrz jest 24. Klimą działa non stop (dla innych działow) I mam ją blisko siebie. Mam strasznie zmęczone, suche oczy i ostatnio zrobił mi się krwiak. Dodatkowo mam problem z zatokami i jak klimą wieje mi prosto w twarz to kicham.
Nie jestem jakoś potwornie przeziębiony i przez to uważam, że to za mało na lekarza NFZ i l4... ale ciąglnie się to 2 tydzień.. boję się też że wymuszam na lekarzu l4. A on mi przepisze ibuprofen zatoki i tyle
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Rozmów w pracy nie można nagrywać bez zgody - taka jest zasada. Zasada ta nie zadziała, gdy nagranie rozmowy jest jedynym sposobem udowodnienia, że ktoś się w określony sposób wypowiedział wobec nas.15 lis 2021
Z drugiej strony
Wniosek z tego orzeczenia jest prosty: nagrywanie szefa, nawet potajemne, jest legalne. Aby jednak faktycznie działanie osoby sporządzającej takie nagranie nie spotkało się z negatywnymi konsekwencjami, musi być ono odpowiednio