Aktywne Wpisy

dariusz44 +84
#gielda
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
kurde_ +9
Wziąłem za żonę kobietę która jest niestabilna emocjonalnie. Jest p----------a. Teraz po ślubie to wychodzi. Odcina mnie od znajomych od rodziny snuje jakieś teorie spiskowe. Nie mogę nic porobić poza domem chociażby ogarnąć auto czy pomóc bratu na budowie bo zaraz mi p------i że nie poświęcam jej i dziecku czasu. Czuję się jak w psychiatryku. Z chęcią wziąłbym rozwód ale mam z nią kilku miesięcznego syna #gorzkiezale #zwiazki

Czy są tutaj osoby które stwierdziły po 30 roku życia że wolą być same i jest im dobrze? Byłem w 3 związkach i każdy z nich przepłaciłem depresja z której się leczyłem prawie rok zanim wszedłem w kolejny. Nie nadaje sie do związków ale też nie chcę być sam. Boje się wchodzić w związki bo szybko się zakochuje a potem gdy się nie układa i to z mojego powodu bo jestem chorobliwie zazdrosny wpadam depresję ktora niszczy mnie przez kilka miesięcy. Chodziłem do psychologa i nic to nie pomogło. Wszystko wydaje się oczywiste ze wszystkiego zdaje sobie sprawę a i tak nad tym nie panuje. Czy ktoś tak miał i sobie z tym poradził?
#zwiazki #depresja
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Ale ja nie jestem samotna, więc w jakim sensie "dalej"?