@mirko_anonim: Kilka miesiecy?!!! Chłopie, po co ci taka dziewczyna, co z tego że najpiękniejsza skoro nie masz z niej że tak brzydko się wyrażę użytku? Rozmowa jak najszybciej a jak nie to niech pali wroty.
Anonim (nie OP): > Nie wiem, jak delikatnie poruszyć ten temat, żeby jej nie stracić i żeby np. brała coś na podniesienie libido
Dlaczego ma faszerować się jakimiś lekami czy hormonami, żeby podnieść swoje libido? Zakładając, że zawsze miała niskie libido i jest to dla niej stan naturalny, który jej nie przeszkadza. Dlaczego specjalnie ma to zmienić?
Ile to ja się nasłuchałem w życiu ostrzeżeń nt. "bab" od innych facetów, znajomych, przypadkowych różnych gości, z którymi gadałem. Najpierw jak to babom wali na dekiel DOPIERO PO ŚLUBIE, "ehehe młody życia nie znasz, dopiero po ślubie zobaczysz co to za ziółko".
Potem, jak to babom wali na dekiel PRZY BUDOWIE DOMU, "ehehe młody zobaczysz co znaczą baby jak zaczniecie dom budować".
Na końcu słuchałem jak to babom wali na dekiel DOPIERO PO
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
ja tylko pozostaję przy narracji op i nie próbuję jej podważyć
Dlaczego ma faszerować się jakimiś lekami czy hormonami, żeby podnieść swoje libido? Zakładając, że zawsze miała niskie libido i jest to dla niej stan naturalny, który jej nie przeszkadza. Dlaczego specjalnie ma to zmienić?
──────────────