Aktywne Wpisy

odgrzybiacz +296
Demografia w kraju leży. Powodem jest mniejsza presja na posiadanie dzieci, większy nacisk na samorealizację.
#demografia #spoleczenstwo #polska #rodzina
#demografia #spoleczenstwo #polska #rodzina
źródło: G9K5aplW8AAnYok
Pobierz
Apocaliptorr +111
S@mobojstwo człowieka to dla mnie największy dowód na nieistnienie chrześcijańskiego boga albo jego obojętność. Powiecie, że człowiek ma wolną wolę, tak? Jak jeszcze chodziłem do szkoły, był ze mną w klasie dzieciak, który się z@bił. 12 lat, gnębili go w szkole. Szkolne cwaniaczki namówili 3/4 uczniów przeciwko niemu i zmawiali się, żeby go bić po szkole. Jego rodzice w niczym go nie wspierali. I jak mi odpowiecie na to co się wtedy

Czy przedłużając umowę z #vectra po kontakcie ze strony działu utrzymania, powinienem otrzymać od nich warunki na maila i jakoś je zaakceptować czy wszystko dzieje się "na gębę" w trakcie rozmowy telefonicznej?
#pytanie #internet #umowy #prawo
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Powinieneś dostać maila z umową oraz smsa, na którego odpiszesz "tak" by potwierdzić umowę.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
Na tydzień jednak przed końcem (czyli już po czasie na wypowiedzenie) w końcu się do mnie dodzwonili to powiedzieli, że jak nie przedłużę na minimum 13 miesięcy to wchodzi cennik "tradycyjny" 450 zł miesięcznie za 60 Mbps xD
Nie wierzyłem, ale przysłali mi stare dokumenty i