✨ Obserwuj #mirkoanonim
czołem, od poniedziałku na cały tydzień chcę iść na chorobowe. jestem na wypowiedzeniu w pracy z powodu zwolnień i redukcji etatu. nie mam w pracy już co robić, siedzę w telefonie i się nudzę a nawet na zdalne nie pozwolą iść. po prostu szkoda mi czasu na siedzenie tam.
w związku z tym pytanie: co mówicie lekarzowi w takiej sytuacji? nie byłam na chorobowym już 3 lata i nie wiem co wykombinować.
#pracbaza
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
czołem, od poniedziałku na cały tydzień chcę iść na chorobowe. jestem na wypowiedzeniu w pracy z powodu zwolnień i redukcji etatu. nie mam w pracy już co robić, siedzę w telefonie i się nudzę a nawet na zdalne nie pozwolą iść. po prostu szkoda mi czasu na siedzenie tam.
w związku z tym pytanie: co mówicie lekarzowi w takiej sytuacji? nie byłam na chorobowym już 3 lata i nie wiem co wykombinować.
#pracbaza
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
- Najlepsze
- Wszystkie komentarze
Bioenergetyk
@mirko_anonim czyli wolisz przez tydzien sie o--------c w domu za 80% wyplaty i ryzykiem kontroli nfz niz o--------c sie w pracy?
konto usunięte
@Bioenergetyk po pierwsze - ryzyko kontroli przy tygodniowym L4? :) Dwa - przez NFZ? Nie wiem co bierzesz
Majkel2008
@mirko_anonim: chłop chce wziąć urlop od nic nie robienia. Śmiechu warte
xede
@mirko_anonim: raczej wypalenie itd, powinien cos wymyslec, lekarze nie maja duzych problemow z wypisywaniem zwolnien byle bylo jakos to uzasadnic, jesli nie masz co robic w robocie to powinni zwolnic Cie z obowiazku pracy ogolnie ale co pracodawca to rozwiazanie
Bioenergetyk
@Zidanko bez zastanowienia napisalem. kontrola zus. i jak najbardziej przy krotkim zwolnieniu tez mozliwe.