Aktywne Wpisy
#mecz ktoś rozumie co to był za faul że anulowali tego gola?

grosicky +140
#mecz ja prdl jaki to jest obrzydliwy przychlast, chciał tu czerwonej dla Cucurelli bo ten zasłonił na chwile usta przy mówieniu xd

Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
W dużych miastach zapomnij o takim ruchu. Mają zbyt dużo Ukraińców i innych geringverdienerów na twoje miejsce xD
Kiedyś jak oglądałem swoje pierwsze mieszkanie w miarę okey to kolejka kończyła się przed osiedlem więc xD
Celuj w dolne Landy, Bawaria czy Baden Württemberg. Nie celuj w duże miasta, najlepiej wioski bo w dolnych landach są zajebiste i społeczność na wsiach jest bardziej pomocna i zwyczajnie miła, a jak znasz język to już w ogóle. Plus na wiosce za najem zapłacisz dużo mniej niż w mieście.
@mirko_anonim:
Tak generalnie to dowiesz się jak dobrze znasz język kiedy zaczniesz się nim posługiwać na co dzień więc jeśli jeszcze nie byłeś w Niemczech to odejmij sobie ze dwa poziomy.
Wyjechałem do Holandii z angielskim, jak mi się wydawało, dość zaawansowanym, ale jak stanąłem przy ladzie w sklepie to się zawiesiłem i przez pierwszy miesiąc tylko dukałem(chyba, że ktoś mnie