Aktywne Wpisy
puesmanana +89
Czy naprawdę ktoś wierzy, że SUV spalający ponad 20 l benzyny, jest bardziej ekologiczny, niż małe autko, którego norma została sklasyfikowana o stopień niżej w tabeleczce?
A co ze śladem węglowym przy produkcji takiego samochodu?
Przestańcie robić z tego wojnę ideologiczną.
#sct #krakow #motoryzacja
A co ze śladem węglowym przy produkcji takiego samochodu?
Przestańcie robić z tego wojnę ideologiczną.
#sct #krakow #motoryzacja
źródło: 1000028909
Pobierz
źródło: temp_file119450909189948363
Pobierz

i będzie tylko gorzej
z drugiej strony
Btw. spróbuj też się dowiedzieć jaki jest powód że ona tak cię ciśnie o to - może niekoniecznie chodzić o to
Czy może kontekst jest taki że ona trochę ma ci za złe tą siłownie i chce cię uwiązać w domu, podciąć skrzydła?
4 treningi to sporo, jeszcze zależy jak długo trwa jeden. Może zmniejszyć do 3 i jeszcze ze dwa robić w domu na drążkach? Ulżyło by jej?
@mirko_anonim: Czyli od poniedziałku do piątku mówicie sobie zaledwie dzień dobry i dobranoc? To tutaj jest problem, a nie w tym, że różowa próbuje Ci zycie ustawić.
Poza tym - nie uwierzę, że idąc do roboty na 12 i planując ćwiczenia masz problemy typu "ćwiczenie na czczo", "niewyspanie", "zmęczenie".
Przechodziłem przez to i
Zmieniłeś pracę, zacząłeś o siebie dbać i dziewczyna zauważyła pewnie, że robisz się bardziej wartościowy i podświadomie chce cię stłamsić, żeby nie musieć bać się, że znajdziesz lepszą.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo
@mirko_anonim: to nie ma sensu. miała 6 lat i wiele nieudanych powrotów żeby sie zmienić, a ty myślisz ze teraz rozmowa coś da? najwyżej nawinie ci makaron na uszy a ty po raz kolejny w to uwierzysz.
Może masz rację, może też emocjonalnie przedstawiam sprawę na jej niekorzyść. Kaczkolwiek sprawę postawiłem jej już jasno u > cytowany tekstu!ukryty tekst
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Tu racja, z jednej strony nie mogę zyc w pełni tak jakbym chciał, z drugiej to fajna dziewczyna i ma też wiele plusów, ale stara się mnie ciągnąć w dol.
Postawiłem sprawę jasno, nie przeznaczam tego czasu na kogoś innego, nie ćpam w tym czasie, nie spotykam się ze znajomymi i nie trwonię kasy, tylko robię coś pozytywnego dla siebie i z perspektywy własnego samopoczucia