Aktywne Wpisy

źródło: 1000033531
Pobierz
lilith_ +55
Testy - nie plusuj tego, jeśli jesteś człowiekiem z krwi i kości, proszę xD chce sprawdzić na ile wykop jest już siedliskiem botów ai, mam nadzieję że się nie załamię
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000033531
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@mirko_anonim: tu się mylisz. to że jest dużo nieudasów nie oznacza że nie ma sporej konkurencji.
- okropna nadwaga i otyłość
-absolutne zero gustu co do ubioru
- fryzura tak tragiczna, że lepszy już by był
@mirko_anonim: tylko po co, skoro laski na tych portalach doświadczają przypału jak opisany wyżej i nadal tam siedzą?
───────────────────
@mirko_anonim: no to włóż te niewiele wysiłku i bzikaj skoro to takie łatwe.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Aldehyd_Glutarowy: To może Ty tak masz, żadnej choć trochę inteligentnej kobiecie coś takiego nie podnosi samooceny, a wręcz się brzydzą takim zachowaniem.
Tu jest jeszcze jedna rzecz - algorytm może złośliwie chować/zrzucać na dół użytkowników, którzy nie są nieudacznikami (ale też nie turbo chadami), to samo tyczy się lasek. Gdyby nie chował, "normalni" użytkownicy mogliby się bardzo szybko wiązać w pary i usunąć Tindera, a przecież chodzi o to by tam siedzieć
źródło: Screenshot 2023-08-19 at 09-52-37 płaczący kot mem Szukaj w Google
Pobierz@MajsterOfWihajster: Sam się zaskoczyłem jak bardzo łatwe. Wykopki straszyły jaka to tragiczna sytuacja, a do mnie 15-20% dziewczyn sama pisała pierwsza. Były zainteresowane, ale na przykład dzieliła nas spora odległość i żałowały, że nie możemy się spotkać. Jestem