Wpis z mikrobloga

Żeby wybić się z tłumu tych nieudaczników i umożliwić sobie poznanie kogoś na tych portalach potrzeba naprawdę niewiele wysiłku

@mirko_anonim: tu się mylisz. to że jest dużo nieudasów nie oznacza że nie ma sporej konkurencji.
  • Odpowiedz
Żeby wybić się z tłumu tych nieudaczników i umożliwić sobie poznanie kogoś na tych portalach potrzeba naprawdę niewiele wysiłku

@mirko_anonim: tylko po co, skoro laski na tych portalach doświadczają przypału jak opisany wyżej i nadal tam siedzą?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
Anonim (nie OP): A ty myślisz że tam laski szukają związku? Gościu mam na snapie pododawanych z 23 dziewczyny 17-24 i żadna nie myśli nawet o relacji, tylko o ruchaniu. Mają takie ssanie na rynku ze nie chcą się wiazać z jednym. Beka z ciebie że myslisz o nich jak o cnotkach

• Odpowiedz
@mirko_anonim: na ig dostałam łącznie okolo 80 wiadomości od polakow z Holandii i zagraniczniakow w ciągu 5 dni wyjazdu tam. Nawet w PL aż takiego spamu mi nie robią. Widac ze są bardzo samotni i napaleni na tej obczyźnie
  • Odpowiedz
I tu najważniejsze: w głowie kobiety daje to odczucie takiej zajebistości, że nie ma żadnego znaczenia że ci faceci są nic nie warci na rynku, ważne że jest atencja i ego wywala w kosmos.

@Aldehyd_Glutarowy: To może Ty tak masz, żadnej choć trochę inteligentnej kobiecie coś takiego nie podnosi samooceny, a wręcz się brzydzą takim zachowaniem.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie rozumiem po co ograniczacie się tylko do tindera jak kobiety można poznać w inny sposób. Ja swoją poznałem w windzie, jak wysiadaliśmy poprosiłem o numer i jesteśmy razem 7 rok, mamy synka 4 lata i jest zajebiście. Nigdy nie korzystałem z z-------h aplikacji
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

Żeby wybić się z tłumu tych nieudaczników i umożliwić sobie poznanie kogoś na tych portalach potrzeba naprawdę niewiele wysiłku

Tu jest jeszcze jedna rzecz - algorytm może złośliwie chować/zrzucać na dół użytkowników, którzy nie są nieudacznikami (ale też nie turbo chadami), to samo tyczy się lasek. Gdyby nie chował, "normalni" użytkownicy mogliby się bardzo szybko wiązać w pary i usunąć Tindera, a przecież chodzi o to by tam siedzieć
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @woskrosenie: Tak. Dość szybko wpadło 100+ par. Ale przede wszystkim poznałem tam moją obecną bardzo fajną dziewczynę przed wakacjami, a wykopki straszyły, że nie da się.

@MajsterOfWihajster: Sam się zaskoczyłem jak bardzo łatwe. Wykopki straszyły jaka to tragiczna sytuacja, a do mnie 15-20% dziewczyn sama pisała pierwsza. Były zainteresowane, ale na przykład dzieliła nas spora odległość i żałowały, że nie możemy się spotkać. Jestem
  • Odpowiedz