Aktywne Wpisy

Eneduerikuzfakiem +112
Ojczyznosław XD
#theboys
#theboys
źródło: 1000017051
Pobierz
mirko_anonim +1
✨️ Problemy w związku z matką narzeczonej przed ślubem Ⓘ
Spotykam się z dziewczyną okolo 3 lat, jesteśmy zaręczeni i obecnie planujemy wesele.
Narzeczona mieszka z Matką, razem pracują w swojej firmie, dojeżdżają do pracy i ogólnie spędzają bardzo duzo czasu razem.
My spotykamy sie czasami po pracy, weekendy, wspólne urlopy.
Nie jest to sytuacja idealna dla mnie ponieważ wolałbym mieszkać razem ale ok, zdecydowaliśmy sie ze do ślubu bedziemy w takim związku.
Od
Spotykam się z dziewczyną okolo 3 lat, jesteśmy zaręczeni i obecnie planujemy wesele.
Narzeczona mieszka z Matką, razem pracują w swojej firmie, dojeżdżają do pracy i ogólnie spędzają bardzo duzo czasu razem.
My spotykamy sie czasami po pracy, weekendy, wspólne urlopy.
Nie jest to sytuacja idealna dla mnie ponieważ wolałbym mieszkać razem ale ok, zdecydowaliśmy sie ze do ślubu bedziemy w takim związku.
Od

Czy w polsce jakoś nielegalne jest siedzenie codziennie na ławce np. w rynku miasta, z kartką A4 na której jest napisane na przykład, że potrzebuje z kimś porozmawiać? Albo czy policja może się jakoś do tego doczepić? Albo na przykład jakiś sklep który jest obok tej ławki, może zgłosić że im się to nie podoba?
#prawo #policja #pytanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Dzięki. A czy sprawę może komplikować to, że taka osoba ma sprawę w toku o prześladowanie drugiej osoby i jest to w miejscowości w której urodziła się osoba która założyła sprawę o prześladowanie?
─────────────────────
@mirko_anonim: (-‸ლ)
@mirko_anonim: jprd xD weź sie lecz
Dzięki za odpowiedź. Na razie staram się lepiej zrozumieć sytuację, czy właśnie siedzenie na ławce może zostać uznane za dalsze prześladowanie i dlaczego, skoro siedzę tylko na ławce w miejscu publicznym.
Podejdę może też na komisariat policji właśnie, ich dopytać o to.
─────────────────────
· Akcje:
Lecze się połowę życia, dzięki.
─────────────────────
Dzięki za radę. Takie coś niestety tu nie pomoże. Nie opisywałem sytuacji między innymi dlatego, że to nie możliwe za bardzo.
Siedzieć tam na ławce i liczyć, że np. ktoś z jej znajomych się do mnie odezwie w końcu to jedyne co mi zostało i co może mi pomóc. Uważam że nie jestem złą osobą ani nie mam złych intencji w kierunku kogokolwiek, a zwłaszcza tej konkretnej
Jak rozmową i bez złych intencji, nie będąc złą osobą, można komuś zniszczyć życie?
─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny
To że nie chce kontaktu to akurat zrozumiałem. Też chciałbym tak jak każdy, żeby ta sprawa była tak prosta, żebym mógł zająć się czymkolwiek i mieć normalne życie, a nie robić takie rzeczy.
─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny
Dzięki że chcesz pomóc.
Ponownie, nie da się opisać tej sytuacji niestety albo stety, nawet maksymalnie skrótowo.
Wiem, że jedynym rozwiązaniem jest rozmowa z kimś z jej strony, ponieważ wtedy jest szansa, że ją przekona i ona ze mną porozmawia, a wtedy wszystko się kończy i żadna ze stron nie cierpi już, a ja nie jestem w piekle. Jestem jedyną osobą która może cokolwiek zrobić w
@sberatel
Sąd nic nie może zrobić w tej sprawie, ja w sądzie też nie będę miał żadnego głosu który by mógł dojść do tej osoby. Też chciałbym żeby dało się załatwić tą sprawę tak jak Ty piszesz na przykład, albo jakkolwiek inaczej by można