Aktywne Wpisy
rysio77 +771
Życie jest p------e. Brat 28 zdecydował zakończyć swoje życie. Mama bez pęcherza (rak pęcherza), w trakcie immunoterapii, leży w szpitalu po polekowym uszkodzeniu wątroby, cudem żyje, ma silną wolę życia, mimo tego wszystkiego.
Od tygodnia codziennie jestem w szpitalu, akurat mam urlop, przepadła mi wycieczka (4k pln utopione, dobrze, że tylko tyle), sam już jestem wykończony, bo ciągle żyłem śmiercią brata, a od tygodnia się modliłem o przeżycie mamy. Brat też mógł
Od tygodnia codziennie jestem w szpitalu, akurat mam urlop, przepadła mi wycieczka (4k pln utopione, dobrze, że tylko tyle), sam już jestem wykończony, bo ciągle żyłem śmiercią brata, a od tygodnia się modliłem o przeżycie mamy. Brat też mógł

affairz +209
za 10 tysięcy złotych Kuba Midel nauczy was inwestować w kurniki, szkoda że sam nie umie bo nakupił kwadratów z czynszem administracyjnym prawie 30 zł za metr XDDD i teraz trzeba wyprzedawać bo nie da sie na tym nic zarobić na wynajmie XDDD
#nieruchomosci
#nieruchomosci
źródło: xd
Pobierz

Czy jest mozliwosc przeciestawienia sie wypchniecia mnie z mojego stanowiska na inne w korpo? Zajmuje sie czyms x lat ale ze w innym dziale pracuja niezbyt rozgarnieci ludzie to moj przelozony stwierdzil, ze mnie wdrozy w ich obowiazki i bede wspieral. Zza kulis wiem, ze juz sa przygotowane szkolenia dla osob, ktore beda sie zajmowac moimi obowiazkami wiec to kwestia czasu az zupelnie stad znikne. Umowe mam tam skonstruowana, ze to przeniesienie bedzie zgodne z prawem pracy wiec pozostaja mi inne srodki. Tylko jakie? Co moge zrobic w takiej sytuacji?
#korpo #korposwiat #pracbaza
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim