Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pare osob w pracy wymysla o mnie historie i donosi je liderowi. Wiem od kogos kto jest blisko lidera. Miedzy innymi ze nie chce pomagac innym i sie obijam w pracy. Oczywiscie to bzdruy. Przez to lider chce mnie przeniesc z obecnego stanowiska nie konfrontujac w zaden sposob ze mma tych rewelacji. Czy powinienem zdzwonic sie z przelozonym i mu to powiedziec wprost oraz pokazac ssy na ludzi ze to oni sie obijaja, klamia i rowniez jego obgaduja czy to nie ma sensu?
#korpo #korposwiat

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Żadne zadzwonić tylko się spotkać w cztery oczy i wyjaśnić sprawę. Ze jak chce cię przenieść to luz, i tak ci się tu nie podobało i miałeś składać prośbę o przeniesienie czy coś, ale na koniec chciałeś mu wyjaśnić kilka rzeczy bo bardzo go szanujesz i uważasz ze powinien wiedzieć z kim współpracuje
  • Odpowiedz
@mirko_anonim przed ewentualnym przeniesieniem robisz jeszcze konfrontację przy świadkach z osobami, które donoszą i mówisz, że teraz mają super okazję na powiedzenie o co im chodzi Tobie, skoro mają odwagę na donoszenie za Twoimi plecami.
  • Odpowiedz