mirko_anonim mirko_anonim 10.09.2023, 06:28:52 2 + ✨️ Obserwuj #mirkoanonim#zwiazkiKubaNie ma tu jakiś lasek z psychotyczną depresją i motywem że to życie to jakaś symulacja ?BorderLine i jakieś ostre odpały ?Sam jestem taki, czuję się jak kosmita od jakiegoś 15 roku życia.Jak inny gatunek.Najlepiej to się schować przed światem i zamknąć oczy.Wyobraźnia.Wewnętrzny głos.Jestem niby sam, ale jest nas dwóch.Gonitwa myśli.Że w nocy patrzeć na niebo, na gwiazdy.Że w nocy pójść do lasu bez celu.Że wsiąść do auta i jechać i jechać i jechać bez celu.Że można o---------ć jakieś super jazdy.Że dawaj, Ja założę Twoją lewą skarpetkę a Ty moją prawą.Nie na popis, nie na tiktok.Tylko dla szajby.Posmarować chleb masłem od spodu.Znienawidzić się dla zabawy.Wyzywać.Napluć sobie w twarz.No trzeba mi wariatki.Są tu jakieś wariatki ?Jak i gdzie ?Poznać takie p------e laski ?Zagubione, p------e, po terapiach, po psychiatrze, po epizodach leków antydepresyjnych bo sam w tym byłem.Taką osobowość która zawiesza się na rozmyślaniach nad zwykłą szklanką.Otworzyć furtki chorego umysłu i przegadać całą noc o tym dlaczego trawa jest zielona.Nie laska żadna, nieistotne.Ciało to tylko skafander.Kogoś z kim można przepracować chory umysł.Kogoś z kim można przez cały dzień milczeć.Kogoś kto ma w duxie te piexdolone społeczne sxaki i wymagania co do partnera.Ambicje.Cały ten syf.Tak trzeba mi wariatki...Ehh...─────────────────────· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Zaakceptował: Dipolarny· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko AnonimPokaż spoiler
wojtek-m wojtek-m 10.09.2023, 06:38:04 via Wykop 5 + @onepnch: Nie bądź desperatem, udającym wszystko co możliwe, żeby chociaż z lasą połazić (jak autor postu) xD
p.....y konto usunięte 10.09.2023, 06:44:32 via Wykop 0 + @mirko_anonim: szukasz różowej na wypoku i na dodatek borderki? xD
kasiknocheinmal kasiknocheinmal 10.09.2023, 06:57:32 via Wykop 11 + Kogoś z kim można przepracować chory umysł.@mirko_anonim: z psychiatrą podejrzewam, że jest szansa.
mirko_anonim mirko_anonim 12.09.2023, 19:44:03 via mirko.proBOT 0 + Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia... Pokaż treść
#zwiazki
Kuba
Nie ma tu jakiś lasek z psychotyczną depresją i motywem że to życie to jakaś symulacja ?
BorderLine i jakieś ostre odpały ?
Sam jestem taki, czuję się jak kosmita od jakiegoś 15 roku życia.
Jak inny gatunek.
Najlepiej to się schować przed światem i zamknąć oczy.
Wyobraźnia.
Wewnętrzny głos.
Jestem niby sam, ale jest nas dwóch.
Gonitwa myśli.
Że w nocy patrzeć na niebo, na gwiazdy.
Że w nocy pójść do lasu bez celu.
Że wsiąść do auta i jechać i jechać i jechać bez celu.
Że można o---------ć jakieś super jazdy.
Że dawaj, Ja założę Twoją lewą skarpetkę a Ty moją prawą.
Nie na popis, nie na tiktok.
Tylko dla szajby.
Posmarować chleb masłem od spodu.
Znienawidzić się dla zabawy.
Wyzywać.
Napluć sobie w twarz.
No trzeba mi wariatki.
Są tu jakieś wariatki ?
Jak i gdzie ?
Poznać takie p------e laski ?
Zagubione, p------e, po terapiach, po psychiatrze, po epizodach leków antydepresyjnych bo sam w tym byłem.
Taką osobowość która zawiesza się na rozmyślaniach nad zwykłą szklanką.
Otworzyć furtki chorego umysłu i przegadać całą noc o tym dlaczego trawa jest zielona.
Nie laska żadna, nieistotne.
Ciało to tylko skafander.
Kogoś z kim można przepracować chory umysł.
Kogoś z kim można przez cały dzień milczeć.
Kogoś kto ma w duxie te piexdolone społeczne sxaki i wymagania co do partnera.
Ambicje.
Cały ten syf.
Tak trzeba mi wariatki...
Ehh...
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: z psychiatrą podejrzewam, że jest szansa.