Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nigdy nie spotkałem bardziej toksycznej osoby, które jest kobietą, które studiuje psychologię. Z ręką na sercu przysięgam, nigdy, ale to przenigdy nie spotkałem tyle negatywnych cech w charakterze, co u dziewczyn z tego kierunku. Tak zadufanej osoby w sobie i egoistycznej nigdy nie widziałem XD
Czego to ona nie wie, na wszystkim sie zna a o emocjach to nikt prawa nie ma się jakkolwiek wypowiedzieć, bo to ona jest ekspertem, a reszta świata się na tym nie zna.
Znam taką jedną, która jest bardzo toksyczna. Obgaduje każdego za plecami, jest niemiła, chamska, a jak jej tylko się to wypomni to o mało co cie nie zje z mordą, jak to ty miałeś prawo ją skrytykować ... ONA TO WIELKI PSYCHOLOG, ONA SIE ZNA, TY NIE MASZ PRAWA OCENIAC I MOWIC CO CZUJESZ, BO ONA WIE LEPIEJ O UCZUCIACH
Xdd
#psychologia

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pan_Slon: niestety to prawdziwy stereotyp.

jedna z moich ex była studentką psychologi, co prawda nie była przemądrzała, uważam, że jest dobrą osobą, ale była tak po-jeb-ana że się jej trochę bałem pod koniec xd
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Coś o tym wiem ( ͡° ͜ʖ ͡°) uganiałem się za kobietą po psychologii, zrobiła mi z mózgu papkę. Najlepsze jest to że one wszystkim dookoła wmawiają że są toksyczni i zaburzeni a same mają większe problemy niż niejeden świr. Unikać jak najdalej

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP):

Nigdy nie spotkałem bardziej toksycznej osoby, które jest kobietą, które studiuje psychologię

Bo większość studentów psychologi jest tam tylko dlatego, że sami mają problemy ze sobą i mają nadzieję, że nauczą je się tam rozwiązywać. Psychologów z powołania, którzy studiują ten kierunek, bo chcą pomagać innym jest bardzo mało.
  • Odpowiedz