Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki, szukam pracy.

Jestem ofiarą mobbingu (nie jedyną w firmie). Aktualnie przebywam na L4 od psychiatry z powodu ciężkiej depresji, które otrzymałem na miesiąc. Sprawą zajmuje się mój znajomy prawnik i zakończy się ona w sądzie.

Zostałem również oszukany przez mojego obecnego/niebawem byłego pracodawcę w kwestii wynagrodzenia i systemu premiowego, przez co moja sytuacja finansowa nie jest najlepsza (więcej szczegółów - prywatnie). Całe życie pracowałem jako konsultant i strateg biznesowy. Chcę psychicznie odpocząć i szukam dorywczej pracy fizycznej na 2-4 tygodnie. Przez moje L4 wiadomo w jakiej formie szukam pracy. Mieszkam w Warszawie na Ursusie.

Jeżeli ktoś z Was ma możliwość dania mi pracy, nawet najgorszej i niewdzięcznej, zostawiam maila kontaktowego: mirekszukapracynajakisczas@gmail.com

Z góry dzięki za pomoc i wsparcie w ciężkiej sytuacji życiowej.

#praca #szukampracy

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: L4, psychiatra, prawnik, sąd... Przy takim portfolio raczej nie wróżę rychłego zatrudnienia. Może gdzieś faktycznie jakaś budowa na czarno - jesteś i robisz to dostajesz kasę, nie ma cię to nie ma kasy. No ale co wtedy z potencjalnym mobbingiem? ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jak będziesz szukać pracy, to nie wspominaj nikomu o tym, że sądzisz się teraz z byłym pracodawcą o mobbing. Przecież to od razu zaświeca się czerwona lampka przy czymś takim... Nikt normalny takiego wrzoda sobie na plecy nie weźmie....
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
Anonim (nie OP): OP here.

@kuncfot @taktoto: Polepszy moją sytuację finansową, więc też samopoczucie.

@JackDaniels @ziomus13: Historia tu przedstawiona jest tylko dla Was, dlatego też napisałem ją anonimowo i nie będzie to historia, którą chciałbym się podzielić z przyszłym pracodawcą. Dzielę się nią dlatego, żeby zachować pełen obraz sytuacji, bo wersja - "potrzebuję pracy na czarno i nie powiem
  • Odpowiedz
@interpenetrate: a czy gdzieś mówię, że jego? Po prostu nie jest to coś, czym wypada się chwalić przy szukaniu pracy, z resztą OP sam napisał, że dlatego wrzucił to anonimowo. Sądzisz że pracodawcę by to obchodziło czy to jego wina czy nie?
  • Odpowiedz