Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim ehh i to właśnie jest chore. Przeciętna samica 3+ z wyglądu, nie musi robić absolutnie nic. Jeszcze jej będą przytakiwać, że jest idealna taka jaka jest. Chad nie musi robić nic, wystarczy że jest i dostaje atencje i kobiety same zagadają. Meanwhile, przeciętny chłop w obecnych czasach musi wydać na siebie przynajmniej 10 tys, chodzić parę lat na siłownię, do terapeuty, na kurs tańca i podrywu, znaleźć pracę za 15k+
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Marny bait ale odpowiem :

A co mają mężczyźni myśleć o kobietach, które wydają tysiące złotych na wakacje w Afryce tylko po to, by zostać wyruchana przez Mokebe?

Jak zawsze, mężczyźni wszystkiemu winni a biedne kobietki pokrzywdzone.
Gdyby kobiety (a polki zwłaszcza) były normalne, to te wszystkie zjawiska o których wpsomiansz by nie
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker a to nie wiem, wstaw zdjęcie to powiem ile jesteś w skali prawiczka. A masz koleżanki jakieś? Przecież teraz jest to całe body positivity, go girl i w ogóle. Ja też za urodziwy nie jestem ale mi takie mietki i sławki na budowie mówią, że czemu ja prawiczek i baby nie mam jak ja przystojny, szczupły, wysoki i jak di caprio wyglądam. Ale oni są w wieku 50-60 to nie
  • Odpowiedz
@przegryw_no_more: Nie mam koleżanek. Nie będę wysyłała swoich zdjęć, już wystarczy, że jakieś przegrywy mnie kiedyś wystalkowały, zresztą ocenianie wyglądu po zdjęciach nie ma sensu, ile to razy faceci się skarżyli, że dziewczyny z tindera na żywo wyglądały inaczej xD Ja co prawda takich podkręconych zdjęć nie mam, za to na wszystkich mam minę jak dziwny pan ze stocka.
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker to może przez to że koleżanek nie masz to nie słyszysz takich gadek. A kolegów masz? Nikt nie zagaduje, ani nie próbuje gdzieś zaprosić na tinderach? Albo chłopa jakiegoś miałaś? Jak tak, to i tak jesteś poziom wyżej od nas, ehhh. Bo chyba ciężko jest być poniżej 3/10, tzn ja taki jestem ale chyba ogólnie dawno nie widziałam żadnej kobiety 3/10.
  • Odpowiedz