Aktywne Wpisy

lubie-sernik +24
Leczę się na depresję od ponad półtorej roku. Bez przerwy biorę tabletki i chodziłem co tydzień na płatną terapię prawie przez rok.
I powiem Wam, że nic nie pomoże jeśli życie kopie Cie po mordzie. Miałem momenty kiedy fajnie funkcjonowałem ale teraz jak życiowo nie jest najlepiej to tabletki kompletnie nie pomagają. Nie mam siły wstać z łóżka i robić rzeczy chociaż bym bardzo chciał.
#depresja #psychiatria
I powiem Wam, że nic nie pomoże jeśli życie kopie Cie po mordzie. Miałem momenty kiedy fajnie funkcjonowałem ale teraz jak życiowo nie jest najlepiej to tabletki kompletnie nie pomagają. Nie mam siły wstać z łóżka i robić rzeczy chociaż bym bardzo chciał.
#depresja #psychiatria

lubie-sernik +23
Nie umiem się przyzwyczaić do bycia samemu. 13 lat miałem babę która gdzieś tam zawsze była.
Nawet psa już nie mam a taki do niego przywiązany byłem.
Zostałem ja i sernik.
Nawet psa już nie mam a taki do niego przywiązany byłem.
Zostałem ja i sernik.

Potrzebuje jakiejś neutralnej opinii, bo ja zacząłem już myśleć emocjami.
5 tyg temu przeszedłem na dietę pudełkowa 2k kcal (makrosy dzienne wahają się od 1920-2000kcal 120-150b 200-230w i około 70t), chodzę 2x w tyg na siłownię i mam trening głownie stretchingowy, poprawienie ruchokeiści, wzorce ruchowe (w tym tyg zaczynam już siłowy z ciężarami), dodatkowo w zeszłym tyg zacząłem chodzić 2x w tyg na basen + jak nie mam treningu na siłce to sam robię stretching około 40min.
Zacząłem to wszystko z 99kg/180cm, w zeszłym tyg na ważeniu było 95.6 a dzisiaj jest 98kg (waze się w piątki).
Generalnie w tym tyg zauważyłem, że mam blokadę z dwójką, już trzy dni bez. A wcześniej to tak co drugi dzień minimum była. Dodatkowo dodam, że w zeszłą sobotę (dzień po tym ważeniu 95.6) przez cały weekend zjadłem małego kebaba i wypiłem z 0.4 wódki. Była domówka i to wszystko co zjadłem i wypiłem w sobotę (oprócz dużej ilości wody, którą popijam). W nd zjadłem tylko dwie kanapki i trzy parówki. Od pon wróciły pudełka.
I teraz mam taką roślinne czy ten jeden dzień tak wpłynął na wagę czy to kwestia problemu z wypróżnianiem się czy może kcal za mało ucinam?:/ już obecnie jest momentami trudnego wieczorem jak zjem wszystko szczególnie, że teraz każdego dnia mam albo basen albo siłkę..
W głowie mi się narodziła już panika, że to bez sensu i jakaś rezygnacja :(
#dieta #mirkokoksy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Wysrasz się i waga pójdzie w dół ( ͡º ͜ʖ͡º)
Otręby pszenne i problemów nie będzie, chyba ze cię złapie bez toalety w pobliżu ( ͡° ͜