Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
chuju zloty za tydzien juz studia, dzisiaj mam troche napiety dzien bo musze przelac za kaucje, czekam jak glupi na przelew od ojca mam potwierdzenie ze przelal ale j----e banki ksieguja to chyba kilka dni, szczerze troche sie obawiam tego wszystkiego jakie zostaja pokladane nadzieje we mnie i w ogole, tata powiedzial mi wprost zebym docenil pomoc od niego i ze liczy na mnie, wiecie no byloby mi strasznie glupio jakbym nie zdal na 1 roku czulbym ogromny wstyd, wiadomo oprocz tego wszystkiego to coraz wiekszy stres bo malymi krokami zbliza sie pazdziernik, w niedziele musialbym sie zameldowac w akademiku mam tam jakies 500km sam pociagiem z dwoma bagazami, ciuchy, naczynia wszystkie niezbedne rzeczy i komp z monitorem xD nie wiem jak sie zabiore chyba bedzie trzeba reszte kurierem podeslac, pokoj mam 3 osobowy i szczerze nie wiem czego sie spodziewac, ciezko tam o prywatnosc biurka sa metr od siebie tzn. ja sie odwroce tylem do chlopa to mam jakis metr do niego, w ogole sam fakt ze bede mieszkal tak daleko, watpie zebym wracal do domu na kazdy weekend bardziej raz w miesiacu, boje sie ze to wplynie jakos na moja relacje z rodzina, chociaz taka jest kolej zycia, nie mam w ogole pojecia jak zareaguje na duze miasto, wiadomo bylem nie raz ale to bardziej w odwiedzinach czy w celu jakiejs wycieczki, a ja tam bede zyl na codzien, po prostu nie wiem czy sie dostosuje, czy mnie to wszystko nie przytloczy sam nie jestem z jakiegos duzego miasta (20k mieszkancow)
oprocz tego jestem tez dosc zamkniety w sobie, troche trudno mi nawiazywac znajomosci chociaz wczoraj poznalem kolezanke z kierunku i wydaje sie calkiem sympatyczna dodala mnie na grupke i troche pogadalismy, wiec ja to widze tak ze jak ktos bedzie chcial mojego towarzystwa to bedzie mi bardzo milo, ale no jednak mam obawy ze zostane sam jak palec i bedzie mi siadac na psyche - sam w duzym miescie
jakies porady, dla pierwszaka ktory siedzi zesrany od kilku dni XD
#studia #studbaza #zalesie

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach